Home Știri Vedetele noilor game OZ Racing și Borbet

Vedetele noilor game OZ Racing și Borbet

de

Boissigny Auto Distribution a prezentat, în cadrul unui eveniment organizat la sediul Forza Rossa, noua gamă de jante OZ Racing și Borbet Gmbh.

16

Alăturarea cu Forza Rossa, distribuitor oficial Ferrari în România nu este întâmplătoare, deoarece, din sezonul trecut de Formula 1, jantele OZ Racing echipează echipele Red Bull, Lotus, dar și Scuderia Ferrari. În cadrul evenimentului organizat de Boissigny Auto Distribution s-au admirat noile modele ale celor doi renumiți producători de jante europeni. Pe lângă noutățile 2013 au fost prezente și cele mai vândute și apreciate modele din colecțiile OZ și Borbet, ambele grupuri fiind trend-setteri pe direcțiile lor de business. OZ încheie un nou an cu o serie de victorii răsunătoare în F1, WRC, Le Mans, DTM, Indy Car și reprezintă un trend-setter în materie de design și tehnologie, iar Borbet se impune ca fiind cel mai mare producător european de jante de prim montaj ( OEM) – producție de 16 milioane de unități în 2012.

Recunoașterea  excelenței Borbet în afaceri a fost punctată și prin apariția în catalogul „Top branduri germane de succes“ alături de mărci precum BMW, Adidas, Rimowa, Allianz, Deutsche Bank, TUV Sud, Siemens, Peek & Cloppenburg etc. Borbet a împlinit anul trecut 50 de ani de când produce jante ,,nemțești“, 1962-2012, fiind prezent în Germania pe mai multe direcții de business –din 1881. Pe lângă prezentarea celor două companii, OZ și Borbet Gmbh, în cadrul evenimentului au fost analizate tehnologia și omologările TUV/KBA care stau la baza jantelor, a standardelor de calitate de care beneficiază aceste mărci. Totodată, s-au abordat probleme specifice pieței românești, caracterizate de prezența produselor no-name și nesigure pentru autoturisme și pentru cei care le conduc. Mai multe detalii, puteți găsi pe www.jantealuminiu.ro.

Articole similare