Știri Video

(Video) Joaca cu mașinile nu are vârstă, dar mai ales dimensiuni

La Hollywood se poartă referințele încrucișate cu industria auto, iar Hyundai a avut grijă să includă unele dintre cele mai noi creații ale sale în noul film cu supereroi de la Marvel – „Ant-Man and the Wasp”.

Deja în cinematografele de la noi, filmul cu cel mai mic (sau mare, depinde de situație și… voința costumului) supererou a inclus, ca atât de multe alte creații de la Hollywood și „product placement”: reclamă voalată sau nu la anumite produse și servicii. Dacă nu l-ați văzut deja vă recomandăm să o faceți – este un film numai bun de vizionat vara, de văzut cu întreaga familie sau gașca de prieteni: amuzant, cu suflet și suficient de plin de escapism pentru a te face să uiți măcar un pic de grijile cotidiene.Pe noi ne-a distrat foarte mult originalitate cu care creatorii s-au jucat cu posibilitățile de mărire/micșorare a diferitelor elemente – dar mai ales creativitatea de care au dat dovadă în legătură cu utilizarea mijloacelor de transport. Să nu vă mirați că Hyundai oferă trei creații opuse în film – Kona (pe care o puteți trece ușor cu vederea dacă nu sunteți atenți) și noua generație Santa Fe sunt cât se poate de „la locul lor”, însă Veloster-ul este cel care oferă „sarea și piperul”, mai ales că îi vine turnat unuia dintre cele mai amuzante personaje secundare – Luis, jucat de fantasticul Michael Pena.

Bonus, în film există și o referință la Hot Wheels, creatorii de automobile miniaturale… iar noi vă oferim în schimb o primă întâlnire cu gama de modele de la rivalii de la Matchbox.


PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE