Home Știri (Video) Joaca cu mașinile nu are vârstă, dar mai ales dimensiuni

(Video) Joaca cu mașinile nu are vârstă, dar mai ales dimensiuni

de Aurel Niculescu

La Hollywood se poartă referințele încrucișate cu industria auto, iar Hyundai a avut grijă să includă unele dintre cele mai noi creații ale sale în noul film cu supereroi de la Marvel – „Ant-Man and the Wasp”.

Deja în cinematografele de la noi, filmul cu cel mai mic (sau mare, depinde de situație și… voința costumului) supererou a inclus, ca atât de multe alte creații de la Hollywood și „product placement”: reclamă voalată sau nu la anumite produse și servicii. Dacă nu l-ați văzut deja vă recomandăm să o faceți – este un film numai bun de vizionat vara, de văzut cu întreaga familie sau gașca de prieteni: amuzant, cu suflet și suficient de plin de escapism pentru a te face să uiți măcar un pic de grijile cotidiene.


https://youtu.be/Q4v92rW0AEs
Pe noi ne-a distrat foarte mult originalitate cu care creatorii s-au jucat cu posibilitățile de mărire/micșorare a diferitelor elemente – dar mai ales creativitatea de care au dat dovadă în legătură cu utilizarea mijloacelor de transport. Să nu vă mirați că Hyundai oferă trei creații opuse în film – Kona (pe care o puteți trece ușor cu vederea dacă nu sunteți atenți) și noua generație Santa Fe sunt cât se poate de „la locul lor”, însă Veloster-ul este cel care oferă „sarea și piperul”, mai ales că îi vine turnat unuia dintre cele mai amuzante personaje secundare – Luis, jucat de fantasticul Michael Pena.

Bonus, în film există și o referință la Hot Wheels, creatorii de automobile miniaturale… iar noi vă oferim în schimb o primă întâlnire cu gama de modele de la rivalii de la Matchbox.

https://youtu.be/xwLpVIysSzo
https://youtu.be/nWvzRPMn-VQ

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.