Știri Video

(Video) În natură cu Bear Grylls și Land Rover sau în jurul lumii cu Mini Living Urban Cabin

Cunoscutul aventurier și constructorul britanic s-au aliat pentru a face o surpriză unui mic erou de doar 13 ani, în timp ce Mini a decis să călătorească în jurul lumii pentru a prezenta conceptul său de micro-apartament Living Urban Cabin.

Dacă cumva nu știați, britanicii au un eveniment anual intitulat „Hay Festival” – noi am aflat de el deoarece ni s-a părut interesantă cea mai recentă idee a celebrității aventurilor extreme, Bear Grylls. Împreună cu Land Rover el a decis să-i facă o surpriză unui mic fan al său – de doar 13 ani. Astfel, ca parte a festivităților ocazionate de împlinirea celor 70 de ani de existență (alt producător faimos ajuns la cifra 70 este Porsche) Grylls și-a făcut apariția la Hay Festival 2018 unde trebuia să susțină un discurs… într-un Discovery 5 complet camuflat și inscripționat cu numele lui Scott Blake Harris, alintat de cei dragi drept „Baby Bear”.Aceasta nu a fost singura surpriză – deoarece mai marele Bear l-a luat pe micul său protejat într-o aventură cu ajutorul SUV-ului Land Rover, o mini expediție la o locație „secretă” care a implicat și o mulțime din faimoasele tehnici de supraviețuire. Motivul surprizei a fost unul cât se poate de pozitiv – Grylls a dorit să-l aprecieze pe micul fan, care are grijă de sora sa diagnosticată cu o boală incurabilă… chiar dacă în același timp ani de zile s-a luptat cu propriul autism!


În schimb Mini călătorește în jurul lumii promovând conceptul Mini Living – în cadrul LA Design Festival, desfășurat între 7 și 10 iunie la Los Angeles ei au prezentat noul concept MINI LIVING Urban Cabin. Aceasta este a treia interpretare – fiecare creație fiind localizată în altă parte a lumii (Londra și New York în trecut) – a conceptului de micro-apartament, construit în LA în parteneriat cu arhitecții locali FreelandBuck.


Cinci interpretări ale conceptului vor avea loc în total (următoarele la Beijing și Tokyo), Urban Cabin din LA fiind exact la mijlocul seriei, demonstrând cum poate fi utilizat cu maximum de eficiență chiar și cel mai mic spațiu – suprafața construită are doar 15 metri pătrați. Fiecare interpretare este compusă din trei elemente – două create de echipa Mini Living, anume modulele de „living” și cel de „somn”, în timp ce al treilea este unul experimental, completat de partenerii locali.

Aurel Niculescu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE