Home New York Auto Show (Video) New York, anticipat cu ediții speciale

(Video) New York, anticipat cu ediții speciale

de Aurel Niculescu
(Video) New York, anticipat cu ediții speciale

Salonul Auto de la New York debutează săptămâna viitoare, la mare concurență cu Auto Shanghai 2019, astfel încât este de înțeles dacă unii producători vor să „fure startul” un pic. Și o fac fără să dezvăluie noutățile importante…

NYIAS – New York International Auto Show – se anunță mai bogat în premiere mondiale chiar și decât omologul său cu mult mai cunoscut NAIAS (North American International Auto Show) de la Detroit. Până săptămâna viitoare când vom acoperi toate noutățile majore, să ne delectăm cu cele… minore. În ordine alfabetică, Acura deschide festivitățile cu TLX PMC Edition, o serie specială mai altfel, deoarece a fost construită manual de către tehnicienii care se ocupă de supercarul hibrid NSX. Aceasta va fi secondată de MDX PMC Edition, însă cea din urmă este încă la stadiul de prototip. Numele PMC este un omagiu cât se poate de clar adus oamenilor care lucrează la Performance Manufacturing Center-ul din Ohio.


https://youtu.be/uKOIpDuwQho
Trecem la Dodge – aparent cea mai iubită marcă americană de pe Facebook – care la New York vrea să aducă ceva special pentru curajoșii reprezentanți ai forțelor armate ale SUA. Dodge Challenger și Charger se îmbracă în „uniforma militară” cu ajutorul Stars & Stripes Edition. Pachetul de 1995 dolari este cât se poate de cazon, cu tușe de design (dungi, stele, jante de 20 inch) cât se poate de clar orientate în direcția… drapelului.


Infiniti vrea să le ofere clienților și mai mult lux, plus o doză serioasă de stil aparte cu noul Q50 Signature Edition. De această dată nu mai este totul de fațadă… cu toate că această serie specială include și modificări vizuale, în special la partea frontală. Astfel, designerii adaugă tușe dinamice zonelor față și spate, jante exclusive de 19 inch și numeroase plusuri de pe lista de echipamente opționale la interior. De exemplu, sunt incluse pachetele ProAssist și Essential, sistemul de pornire de la distanță sau sistemul de infotainment InTouch cu vedere 3D.


Nici specialiștii aftermarket nu vor lipsi de la New York, Roush Performance fiind deja în prim plan datorită dezvăluirilor sale anticipate. Compania are o soluție pentru cei care nu mai au răbdare să primească de la Ford noul Mustang Shelby GT500 – Mustang Stage 3, un GT care are parte de acum de 710 CP și 827 Nm. Pasionații marilor pickup-uri nord-americane se vor bucura și de apariția noului Roush F-150, gândit de această dată pentru performanțe maxime în off-road.

(Video) New York, anticipat cu ediții speciale

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.