Home Știri (Video) Să ne distrăm cu McLaren și Porsche, pe orice fel de circuit

(Video) Să ne distrăm cu McLaren și Porsche, pe orice fel de circuit

de Aurel Niculescu

Primăvara a sosit în sfârșit la noi, însă pe alte meleaguri – dacă le vizitați chiar acum – este posibil ca Doamna Iarnă să nu fi plecat în vacanța de primăvară-vară-toamnă.

Nici o grijă, deoarece avem propuneri pentru orice condiții meteo – iar ele sunt suficient de rapide pentru a vă ajuta să depășiți cam orice tip de „front de furtună”! Pentru colecția de iarnă, încă la modă în anumite părți ale lumii – unele nu foarte îndepărtate de noi, avem drept reprezentant noul Porsche 911 GT3 RS. Olimpiada de iarnă a luat final, însă noi am înscrie acest tip de „balet pe gheață” drept candidat pentru următoarea ediție a competiției – mai ales că regulile sunt încă nescrise. Da, câteva minute bune cu un Porsche care se plimbă de-a lungul și mai ales de-a latul pe un lac înghețat din Finlanda. Orice explicație este de prisos, nu-i așa?


https://youtu.be/DAjDCwsk9ys
De partea cealaltă, pentru colecția de primăvară-vară am pregătit o ținută din Marea Britanie – noul McLaren 570S Spider Track Pack. Trecem astfel de la un boxer cu șase cilindri de 4 litri și 520 CP la simfonia la fel de plăcută a unui V8 twin-turbo de 3,8 litri și 570 PS – menit să antreneze la „joacă” un 570S Spider ceva mai „ușuratic”, datorită noului Track Pack. De fapt kit-ul nu este neapărat nou, fiind lansat odată cu 570S Coupe încă de la sfârșitul anului 2016.

Totuși, odată cu trecerea celor doi ani, inginerii McLaren au avut grijă să îmbunătățească oferta – pe versiunea coupe Track Pack aduce o scădere în greutate de aproximativ 25 kg (via noi scaune și elemente din fibră de carbon), însă pentru 570S Spider cura de slăbire a ajuns la peste 33 kg. Avem și aici noi scaune din fibră de carbon – cu 13 kg mai ușoare decât cele standard – precum și noi elemente de interior: un volan diferit, îmbrăcat în Alcantara și realizat din fibră de carbon; dar și inserții din același material ușor dar extrem de rezistent pentru o serie de elemente. Pe afară cele mai notabile modificări se observă ușor în ciuda finisării „Stealth Finish” – este vorba despre noile jante forjate cu 10 spițe, care la rândul lor aduc o economie de încă 15 kg. Acum, noul sistem de evacuare sport e posibil să nu aducă nici o modificare pe cântar, dar cu siguranță va cânta o nouă muzică pentru șofer și norocosul său pasager.

Pure McLaren Silverstone March 2018World Copyright: Patrick Gosling / BeadyeyeRef: Pure McLaren Silverstone-March2018-7315.CR2
Pure McLaren Silverstone March 2018World Copyright: Patrick Gosling / BeadyeyeRef: Pure McLaren Silverstone-March2018-7341.CR2
Pure McLaren Silverstone March 2018 World Copyright: Patrick Gosling / Beadyeye Ref: Pure McLaren Silverstone-March2018-7302.CR2

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.