Home Știri (Video) Special nu mai este excepția, este norma

(Video) Special nu mai este excepția, este norma

de Aurel Niculescu

Mazda continuă să reînnoiască gama MX-5 Miata cu versiunea RF pentru America, Skoda Karoq devine Scout și Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo marchează o decadă de succes pe circuitele lumii.

Constructorul japonez știe bine cât de importantă este – mai ales pentru renume, dacă nu și în materie de vânzări – faimoasa MX-5, astfel încât a trecut la îmbunătățiri care să facă Miata și mai atractivă pentru clienții de pe cele mai importante piețe ale sale. După ce am văzut versiunea europeană este acum timpul pentru SUA – care are parte de actualizări ale versiunii RF. Astfel, propulsorul de 2 litri Skyactiv-G a primit de acum încolo 181 CP și 204 Nm, iar clienții americani pot opta și pentru o serie nouă de pachete de echipări specifice pieței din SUA.


https://youtu.be/U7X4R-RlxUM
Acasă în Europa avem noutăți de la Skoda și Lamborghini. Pentru că sunt mai aproape de noi, să discutăm despre propunerea cehilor: Karoq Scout. Pentru cei nefamiliarizați, Scout este denumirea pe care Skoda o utilizează pentru versiunile mai „aventuroase” ale modelelor sale, fiind introdusă pe cea de-a doua generație Octavia cu ani buni în urmă și utilizată inclusiv pentru mai marele Kodiaq. Acum a ajuns și pe crossover-ul compact Karoq, unde constructorul din Mlada Boleslav include standard sistemul de tracțiune integrală pe motorizările de 1.5 litri TSI și 2.0 TDI de 150 sau 150/190 CP – în combinație cu transmisia manuală cu șase trepte sau DSG cu șapte rapoarte.


Pentru a se remarca pintre restul Karoq-ilor, versiunea Scout este mai „neîmblânzită” – cu mai multe elemente robuste de design, jante de 18 sau 19 inch și embleme Scout la exterior. Interiorul are o temă negru/maro, scaune cu emblema Scout, pedale din oțel inoxidabil și câteva elemente standard în plus, precum lumina ambientală LED sau instrumentarul de bord digital. Prezentarea noului Skoda Karoq Scout va avea loc la Salonul Auto de la Paris din octombrie.Până atunci să ne delectăm și cu o nouă creație italiană – Lamborghini a decis să aniverseze 10 ani de succese în competița de motorsport Lamborghini Squadra Corse Super Trofeo cu ajutorul unei ediții limitate a modelului Huracán Super Trofeo Evo. Doar 10 unități vor fi produse, cu o finisare gri mat și imprimeuri „Roger Dubuis”, accente aerodinamice „mantis green” și o bandă tricoloră. Cei zece posesori vor mai primi și o placă comemorativă „One of Ten”, certificate semnate de oficialii Lamborghini și un costum de racing făcut pe comandă de OMP.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.