Home Știri (Video) Vara se citește „teaser”: EQ C, Project Gold, Divo, PB-18 E-Tron sau Z4

(Video) Vara se citește „teaser”: EQ C, Project Gold, Divo, PB-18 E-Tron sau Z4

de Aurel Niculescu

Parcă niciodată vara nu a fost mai plină de promisiuni automobilistice – producătorii auto au descoperit că pot umple zilele călduroase (sau ploioase), în care de obicei nu prea sunt noutăți, cu fragmente de imaginație: deja clasicele teasere.

Audi și BMW, spre exemplu, se pregătesc intens pentru ediția anuală „Pebble Beach Concours d’Elegance”, fiecare însă având de îmboldit fanii și nu numai cu ceva diferit. Bavarezii, cel mai probabil, se pregătesc să prezinte acolo noua generație a roadster-ului Z4, dacă ținem cont de sintagma de „completare emoțională a gamei BMW” pe care au folosit-o de curând – misterul este întreținut de neprecizarea cărui model va fi lansat, însă. Rivalii din Ingolstadt se duc însă către extrema de top a gamei sale sportive, cu arome electrice și un nume intrigant: PB18 e-tron. De fapt este foarte simplu: codul semnifică locația și anul – Pebble Beach, 2018, mai exact la Laguna Seca pe 23 august.


https://youtu.be/jgS6OcpqYps
Bugatti în schimb are treabă cu „The Quail – A Motorsports Gathering” – evenimentul din California fiind așteptat de fanii săi deoarece va marca prezentarea oficială a noului Bugatti Divo. În ciuda numelui care nouă ne inspiră cu totul altceva, noul model a fost „construit pentru viraje”, zvonurile vorbind nu doar despre o grămadă de LED-uri sau OLED-uri pentru stopuri, ci mai ales despre un pachet aerodinamic cât se poate de extrem.Dacă până acum am mers mai ales pe cartea performanței pure, să discutăm un pic și de zona clasică – iar la final să trecem și prin cea eco. Porsche continuă un adevărat show de „slow striptease” cu al său „Project Gold”, care între timp ne prezintă foarte complicatul proces de creație a… jantelor! Și nu în ultimul rând îi avem pe Mercedes-Benz, care a dezvăluit data finală de prezentare a noului său model complet electric EQ C – 4 septembrie, în cadrul „@me Convention” din Stockholm, Suedia (cu prezentarea generală cel mai probabil rezervată pentru Salonul Auto de la Paris).

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.