Home Știri Viitorul Audi R8, confirmat pentru 2014

Viitorul Audi R8, confirmat pentru 2014

de

Producția viitorului model se va desfășura în noua fabrică Audi de la Böllinger Höfe, Germania, aflată deocamdată în construcție.

863080501239944047

Audi a anunțat că viitoarea generație R8 va fi produsă în noua fabrică de la Böllinger Höfe, începând de la jumătatea anului viitor. Nu au fost făcute publice detalii referitoare la model, ci doar faptul că procesul de construcție al caroseriei și de asamblare vor fi realizate în cadrul noii facilități de producție. Construită pe o suprafață de 23 de hectare, aceasta va dispune inclusiv de un centru logistic și va acorda o importanță deosebită protejării mediului. Pentru producerea căldurii se va folosi inclusiv energia solară, iar apa de ploaie va fi colectată și folosită ulterior.

Test: Audi A3 Sportback

„Noua fabrică reprezintă un element-cheie pentru viabilitatea și competitivitatea facilităților de producție Audi. Noul centru de producție asigură spațiul necesar pentru producția de mare volum de la Neckarsulm“, a declarat Fred Schulze, managerul fabricii. Directorul Diviziei quattro GmbH, Franciscus van Meel, a adăugat: „Întreaga noastră expertiză în construirea lui R8 va fi consolidată și reunită sub un singur acoperiș. Acest lucru ne va permite să optimizăm procesul de producție și, în viitor, să extindem producția modelelor construite în serii limitate“.

Articole similare

Comentarii închise.