Magazin Știri

VW cu tricou de Euro, BMW cu IconicSounds Electric

VW cu tricou de Euro, BMW cu IconicSounds Electric

VW pregătește „Tricoul de mobilitate” pentru Euro 2020. Caravana autohtonă „The 1 Goes On City Break” marchează extinderea BMW Select, iar i4 Concept are parte de sunete concepute de Hans Zimmer. Audi, în schimb, celebrează 40 de ani de quattro.

VW nu pare speriat de coronavirus (covid-19) și a pregătit „Tricoul de mobilitate” pentru Euro 2020. Acesta nu este orice fel de tricou, ci se transformă și într-un bilet pentru e-scutere, biciclete și multe alte mijloace de transport. Ideea de bază este relativ simplă – un cod QR tipărit pe tricouri poate fi utilizat de fani pentru a obține prețuri mai avantajoase pentru oferta de transport alternativ propusă de partenerii companiei.

VW cu tricou de Euro, BMW cu IconicSounds Electric

Pentru prima dată, Campionatul European de fotbal va avea loc în douăsprezece țări diferite din Europa. VW este partener oficial de mobilitate al UEFA Euro 2020 (12 iunie – 12 iulie). Fanii care vor trăi experiența EURO 2020 în România vor putea aplica pentru obținerea tricoului de mobilitate la Fan Zone-ul Volkswagen din Piața Constituției. Meciurile organizate la București vor avea loc pe 14, 18 și 22 iunie, pe Național Arena.

BMW Group România anunță extinderea serviciului propriu BMW Select. Acesta devine mai flexibil: rate mai mici, avans scăzut la 5% pentru prima achiziție şi avans 0% pentru o nouă comandă consecutivă prin BMW Select; perioadă de finanțare extinsă până la 5 ani. În plus, pachetul este bazat pe o valoare reziduală garantată de până la 64%, în funcție de model. Pentru a marca noua ofertă, BMW a pus la cale caravana „The 1 Goes On City Break” – noul BMW Seria 1 poate fi descoperit în perioada 2 martie – 15 aprilie. Vor fi acoperite 12 oraşe, cu opriri la 14 dealeri ai mărcii: Bucureşti (2-7 martie), Ploieşti (10-14 martie), Sibiu (10-12 martie), Cluj-Napoca (14, 16-19 martie), Braşov (17-21 martie), Târgu Mureş (21, 23, 24 martie), Constanţa (24-28 martie), Satu Mare (26-28 martie), Oradea (31 martie – 2 aprilie), Brăila (31 martie – 4 aprilie), Timişoara (6-9 aprilie), Iaşi (7-9 aprilie), Bucureşti (11, 13-15 aprilie).

Conceptul i4 are nu doar un design nou și spectaculos – care va fi preluat de viitorul i4 și modelele Seriei 4. Prototipul are și o amprentă sonoră unică prin intermediul BMW IconicSounds Electric. Sunetul start/stop a fost creat în comun de faimosul compozitor Hans Zimmer și designerul BMW de sunet Renzo Vitale. Repertoriul fonic de pe i4 Concept mai cuprinde și sunete de condus pentru modurile de condus, deschiderea uşii şi pornirea maşinii. Cel din urmă va fi prezent la modelele BMW electrificate din iulie 2020.

VW cu tricou de Euro, BMW cu IconicSounds Electric

Audi sărbătorește în 2020 nu mai puțin de 40 de ani de quattro. Din 1980 și până în prezent au fost produse aproximativ 10,5 milioane de automobile Audi cu tracțiune integrală. Noile modele Audi e-tron S și e-tron S Sportback vor dispune de un sistem quattro cu controlul electric al cuplului. Tehnologia „Electric Torque Vectoring”. În plus, cele două modele vor fi printre primele de serie dotate cu trei motoare electrice.

Aurel Niculescu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE