Home Știri VW Passat GTE, primul hibrid plug-in din gama modelului de clasă medie

VW Passat GTE, primul hibrid plug-in din gama modelului de clasă medie

de

VW Passat GTE, care va fi lansat peste câteva zile la Paris, devine cel mai economic Passat din toate timpurile.

VW Passat GTE

VW Passat GTE

VW  Passat GTE este primul hibrid plug-in din istoria modelului de clasă medie. Mașina va fi prezentată la Salonul auto de la Paris ce începe în 2 octombrie. Vânzările vor debuta în a doua parte a anului 2015, iar Passat GTE va fi oferit încă din primul moment în două versiuni de caroserie: sedan și break.

VW Golf Alltrack vine la Paris

Sistemul hibrid ce propulsează mașina este format dintr-un motor pe benzină, de 1,4 l și 156 CP și unul electric cu 115 CP și 400 Nm. Împreună, cele două motoare vor furniza 218 CP. Cutia de viteze este de tip DSG, iar puterea e transmisă către puntea față.

VW Passat GTE_2

Consumul mediu anunțat este de doar 2,0 l/100 km și 13 kWh/100 km. Emisiile de CO2 se ridică la 45 g/km. Autonomia totală, cu bateriile complet încărcate, este de 1000 km. Din acești 1000 km, 50 pot fi parcurși cu ajutorul energiei stocate în baterii, însă viteza maximă în regim full electric este de 130 km/h. Încărcarea bateriilor durează între 2.5 (cu ajutorul unui wallbox special) și 4.5 ore, de la o priză normală cu 230 V.

VW Passat GTE_!

La exterior, diferențele sunt minime între VW Passat GTE și restul gamei. Se remarcă doar emblema GTE de pe grilă, un spoiler față redesenat și luminile de zi cu leduri având formă specială. Habitaclul este dominat de culoarea albastră, care se regăsește și la scaune.

Articole similare

Comentarii închise.