Home Știri Hyundai H350, autovehicul comercial ușor pentru Europa

Hyundai H350, autovehicul comercial ușor pentru Europa

de

În cadrul salonului dedicat vehiculelor comerciale, IAA 2014 de la Hanovra, Germania, Hyundai a prezentat modelul comercial ușor H350, primul destinat pieței europene.

H350_Van_1

Hyundai Motor Company, cel mai mare constructor auto din Coreea de Sud, a dezvăluit, la salonul dedicat vehiculelor comerciale. IAA 2014 de la Hanovra, modelul H350, primul său autovehicul comercial ușor conceput special pentru piața europeană. Acesta reprezintă o opțiune versatilă și practică pentru utilizatorii vehiculelor comerciale și pune accentul pe eficiență, siguranță și un stil aparte.

Hyundai H350 dispune de o platformă flexibilă și trei variante de caroserie: furgon, mini-bus pentru transport persoane și camionetă cu platformă coborâtă, și este menit să consolideze prezența mărcii pe segmentul vehiculelor comerciale ușoare, atrăgând noi categorii de clienți în Europa.

Noua generație Hyundai i20

Conform oficialilor mărcii,  echipa de ingineri Hyundai specializați pe partea de vehicule comerciale și-a concentrat eforturile în șase direcții-cheie în procesul dezvoltării modelului H350: eficiență, valoare, sarcină utilă, siguranță, fiabilitate și performanță.

interior 2

Hyundai H350 preia stilul modern al autoturismelor Hyundai, prezentând un design aerodinamic aparte. În plus, acesta beneficiază de o caroserie ranforsată, datorită utilizării oțelului de înaltă rezistență și ingineriei avansate a sașiului, precum și de tehnologii moderne, o bună parte dintre dotări fiind preluate de la  autoturismele avute de Hyundai  în gamă.

Hyundai ix35, imagini-spion

Motoarele turbodiesel echipate cu transmisii manuale cu șase trepte de viteză oferă un cuplu suficient pentru a transporta încărcături cu sarcini ridicate (până la 1,5 tone) în zona cargo generoasă (3665 x 1795 x 1955 mm), oferind și posibilitatea unui transport suplimentar de până la 2,5 tone, datorită capacității sale de remorcare. 

Noul model H350 va fi prezentat publicului și în cadrul Salonului auto de la Paris 2014.

 

Articole similare