Home Știri  6 motive serioase pentru a-ţi achiziţiona o cameră auto oglindă

 6 motive serioase pentru a-ţi achiziţiona o cameră auto oglindă

de

Camera auto oglindă este un gadget ce nu ar trebui să lipsească din echiparea niciunei maşini. Aceasta te va ajuta zilnic, pe toată perioada de timp ce o petreci la volan şi chiar mai mult, în momentele în care maşina ta se afla în parcare. Camera auto oglindă îţi uşurează sarcinile, te fereşte de probleme şi transformă astfel şoselele în locuri mai sigure pentru toţi conducătorii auto. Ţi-am stârnit curiozitatea şi vrei să afli cum poate un astfel de dispozitiv să realizeze toate aceste lucruri? Iată în continuare 6 motive serioase pentru care ar trebui să-ţi echipezi maşina cu o cameră auto oglindă.

  1. Camera auto oglindă “vede” atât faţa cât şi spatele maşinii tale

Spre deosebire de o cameră obişnuită, camera auto oglinda poate filma concomitent atât spaţiul din fata autovehiculului cât şi porţiunea corespunzătoare lunetei. Vei avea astfel în orice moment o imagine de ansamblu clară a evenimentelor ce au loc în jurul tău atunci când te afli la volanul autoturismului. Accidentele din trafic sau micile tamponări pot fi astfel rapid soluţionate iar tu vei fi scutit de explicaţii inutile şi pierdere de timp.

  1. Camera auto oglindă este invizibilă

Montarea camerei auto oglindă se realizează cu uşurinţă peste oglinda retrovizoare a maşinii tale. În acest fel ea va fi dificil de observat de către o persoană neexperimentată, iar riscul de a fi furată este aproape inexistent. Poţi îmbina aşadar două obiecte necesare (camera auto şi oglinda retrovizoare) fără a pierde nimic din utilităţile vreuneia dintre ele. Dacă observi ceva neobişnuit în oglindă retrovizoare, poţi sta fără grijă, totul este deja imortalizat pe spaţiul de stocare al camerei tale!

  1. Camera auto oglindă filmează în permanenţă

Datorită unui sistem de înregistrare în bucla, nu vei ajunge niciodată în situaţia de a rămâne fără spaţiu pe card. Filmările vechi, ce nu mai prezintă interes, vor fi înlocuite de fiecare dată cu altele noi. Aşadar în cazul în care un eveniment neplăcut va avea loc, poţi fi sigur că acesta va fi salvat în memoria camerei auto oglindă, iar tu poţi folosi oricând filmarea pentru a ieşi din impas.

  1. Camera auto oglindă permite redarea filmărilor în doar câteva secunde

Nu vei avea nevoie de niciun alt dispozitiv pentru a putea viziona filmările realizate cu camera auto oglindă. Display-ul său generos permite redarea secventelor înregistrate, la o calitate impresionantă, direct pe suprafaţa interactivă a oglinzii retrovizoare. În cazul în care eşti implicat fără voia ta într-un incident în trafic vei putea prezenta rapid autorităţilor probe concludente care să-ţi ateste nevinovăţia. Dacă situaţia o impune, poţi descărca foarte uşor datele respective pe orice alt mediu de stocare prin intermediul cardului de memorie cu care camera ta auto oglindă este echipată.

  1. Camera auto oglindă este “atentă” la şocuri şi mişcări

Pentru a economisi energie şi pentru a nu filma atunci când nu este cazul, camera auto oglindă a fost prevăzută cu senzori de mişcare. Aceasta va porni înregistrarea de fiecare dată când ceva se mişca în apropierea maşinii tale, sau când va percepe un şoc mecanic. În acest fel vei putea da informaţii importante autorităţilor, ce pot duce la prinderea făptuitorilor, în cazul în care maşina ta ar fi spartă sau supusă unor acte de vandalism.

  1. Camera auto oglindă va surprinde şi cele mai mici detalii

Atât în cazul unor probleme în trafic cât şi în situaţia în care maşina ta ar putea cădea victimă hoţilor, detaliile şi calitatea filmării fac diferenţa. O cameră auto oglindă de calitate poate înregistra secvenţe clare, în format Full HD, la o rezoluţie de până la 1080p. Imaginile amănunţite, calitatea sunetului şi sistemul încorporat de vedere pe timp de noapte pot grăbi identificarea persoanei ce îţi cauzează neplăceri şi implicit a tragerii sale la răspundere.

 

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.