Home Promo ASUS VivoBook S200 și S400

ASUS VivoBook S200 și S400

de

ASUS VivoBook S200 și S400 deschid o nouă serie de portabile cu ecrane de la 11,6 la 14 inchi, dezvoltate în jurul interacțiunii naturale prin interfața tactilă.

pr_asus_vivobook_s200_steel_grey_front_and_top_view

Optimizate pentru Windows 8, modelele ASUS VivoBook prezintă un design atractiv și sunt durabile și portabile. Fiecare dintre portabile integrează sunetul ASUS SonicMaster și funcția instant-on ce permite reluarea lucrului în două secunde. ASUS îi oferă fiecărui utilizator de VivoBook și 32 GB spațiu în WebStorage, pe o perioadă de 3 ani. ASUS VivoBook aduce o experiență nouă și plăcută în utilizarea unui portabil, seria urmând să se extindă cu noi modele, până la sfârșitul acestui an. Beneficiind de cea mai fină tehnologie touch pentru o interacțiune cât mai firească, modelele VivoBook S200 și S400 reflectă spiritul ASUS Customer Happiness 2.0, menit să ofere un stil de viață plin de satisfacții. Toate produsele din seriile VivoBook beneficiază de un design deosebit, redau un sunet realist și răspund la atingerile instinctive. Portabilele sunt ideale pentru mediul cloud, având tehnologii pe care oamenii se pot baza oriunde s-ar afla.

Din punct de vedere tehnologic, primul scop al lui VivoBook a fost să ofere o experiență de lucru intuitivă și completă, optimizată pentru mediul Windows 8. Atingerea este mai mult decât o simplă funcție, e esența experienței VivoBook. Toate modelele folosesc panouri tactile multipunct cu răspuns rapid și touchpad-uri generoase, ce integrează tehnologia ASUS Smart Gesture încurajând comenzile tactile. Modelul compact S200 utilizează un touchpad de mărimea unui notebook de 14 inchi, oferindu-le consumatorilor mai mult spațiu de manevră. Combinate, toate acestea garantează o experiență de lucru deplină, bazată pe atingeri.

Pornirea în numai două secunde din modul de așteptare le oferă utilizatorilor acces instantaneu la Windows 8, chiar și după o perioadă îndelungată în care nu au mai fost lângă dispozitiv, înlăturând timpul de așteptare pentru inițializarea sistemului. Bateriile eficiente măresc perioada de așteptare la 15 zile pentru VivoBook S200. Această experiență perfectă se asociază cu designul centrat pe cloud. Toate modelele VivoBook includ 32 GB spațiu de stocare în ASUS WebStorage, gratuit timp de 3 ani.

 

 

 

 

Articole similare