Home Știri Auris cel mai fiabil model în clasamentul J.D Power 2016

Auris cel mai fiabil model în clasamentul J.D Power 2016

de

auris01

Deținătorii de autoturisme din Germania consideră Toyota numărul 1 la categoria servicii clienți, iar Auris este  maşina preferată în ceea ce privește fiabilitatea. Marca Toyota a înregistrat cel mai mare scor în ce privește satisfacția clienților privind serviciile oferite.

Toyota are cei mai mulțumiți clienți în Germania atunci când vine vorba de servicii ocupând topul clasamentului în raportul J. D. Power 2016  în ceea ce priveşte rating-ul CSI (Customer Service Index). Cu valoarea indicelui de CSI  77,2%, Toyota a  urcat, atât cu modelele de volum, precum și cu mărcile sale premium în topul clasamentului,  depășind peste 30 de mărci  auto analizate.

toyota-auris-3

Cei care au ales Toyota Auris s-au dovedit a fi deosebit de satisfăcuți de fiabilitatea autovehiculului lor: modelul compact a ocupat primul loc în sondajul conducătorilor auto VDS (Vehicle Studiu Dependabilitatea) în cadrul segmentului C.

Raportul 2016 J. D. Power a chestionat 15,453 de șoferi în Germania prin interviuri online, întrebându-i despre experiențele cu mașinile pe care le-au avut în proprietate de aproximativ doi ani. Pentru măsurarea indicatorului VDS au fost evaluate calitatea, fiabilitatea, atractivitatea și costurile de întreținere a vehiculelor. Toyota Auris și-a asigurat o victorie clară în segmentul C cu 84 de puncte.

Toyota-Auris-Full-Hybrid-3-

Sondajul CSI evaluează satisfacția clientului cu retailerii și ateliere autorizate de lucru. Respondenții au votat în cinci categorii, acoperind toate aspectele legate de deținerea autovehiculului, de la livrarea acestuia, până la calitatea service-lui. Experiența clientului în service are un impact foarte mare asupra proprietarilor de automobile influențând loialitatea față de dealer, dar și față de marcă în ansamblu: din numărul total al clienților care s-au clasificat drept “fericiți” cu serviciile primite, 82% ar dori să apeleze din nou la service-ul respectiv; acest procent scade cu un sfert la 60% în rândul clienților care s-au clasificat ca fiind doar “mulțumiți”.

Decizia de a achiziționa un nou autovehicul este influențată în mod semnificativ de experiența cu serviciile anterioare: aproape trei sferturi din clienții care se declară mulțumiți de serviciile din trecut au confirmat intenția lor de a cumpăra sau închiria următorul vehicul de la aceeași marcă.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.