Home Revista AMS Auto Motor și Sport nr. 292 Martie 2022

Auto Motor și Sport nr. 292 Martie 2022

de Răzvan Măgureanu
AMS 3/2022

10        Trend auto 

Jaguar- brand electric, planuri Dacia-Renault, Mini original electric, noul motor Fiat 1.5 mild-hybrid, Aston martin DBX 707, Mercedes-AMG EQE, prețuri Range Rover

Teste & prezentări

6          Renault Mégane E-Tech Electric Am testat în Spania cel mai nou și mai tehnologizat model electric al constructorului francez.

14        Rabla 2022 Noi condiții, sume mai mari, dar și obligativitatea de a preda o mașină veche pentru a cumpăra un EV

15        Piața auto În 2021, vânzările de mașini noi au scăzut cu 3,2%. În schimb au crescut vânzările modelelor cu propulsie alternativă.

16        Alfa Romeo Tonale Totul despre noul SUV italian care dă startul electrificării mărci Alfa Romeo

20        Ford Puma, Toyota Yaris Cross și VW Taigo Cele trei mașini de dimensiuni mici sunt economice, ieftine și sigure. Oare au și talente nedescoperite?.

28        Mazda CX-5 A îmbătrânit frumos, dar nu se predă. Am condus modelul cu facelift și ne-a plăcut.

30        Suzuki S-Cross Am mers cu noua generație Suzuki S-Cross, care vine cu un design nou și un preț atractiv, fiind principalul rival al Daciei Duster.

34        Volkswagen Multivan Vă spunem dacă a șaptea generație reușește să împace două lumi, după ce a adoptat platforma MQB, de la autoturismele VW.

38        Porsche Taycan 4s Cross Turismo Cu modul Gravel și pachetul Off-road, modelul german este un crossover mai capabil decât s-ar putea crede.

42        Mazda CX-30 vs Mazda MX-30 Continuăm analiza bătăliilor surselor de energie, de această dată în portofoliul Mazda.

52        Mercedes S 680 Guard Care-i cel mai sigur Mercedes? Noul model blindat, mașina noului cancelar german, Olaf Scholz.

62        Fiat 500e, Honda e, Mini Cooper SE Am comparat trei modele mai puțin convingătoare prin argumente raționale, dar care electrizează prin farmecul lor.

70        Istorie BMW M Anul acesta, divizia Motorsport aniversează 50 de ani de existență, așa că am trecut în revistă cele mai importante modele de competiție.

 Interviu

48        Frank Weber Șeful dezvoltării de la BMW vorbește despre noua Serie 7, marea varietate de arhitecturi ale vehiculelor și viitorul motorului termic.

Tehnică

58        Range extender Este o soluție pentru electrificare? Fritz Indra, fost șef al dezvoltării de la BMW-Alpina, Audi și Opel, spune că nu.

Second-hand

76        SEAT Ibiza Actuala generație a modelului spaniol a debutat în 2017, iar acum, dacă tot a trecut printr-un facelift, merită să vedem cum stă pe piața second-hand.

 Sport

94        Portret de pilot Cu Dodo Pițigoi, despre pasiunea pentru Porsche și trecerea de la raliuri la coastă.

Mașini în acest număr:

16        Alfa Romeo Tonale
62        Fiat 500e
20        Ford Puma
62        Honda e
28        Mazda2
42        Mazda CX-30
28        Mazda CX-5 facelift
42        Mazda MX-30
52        Mercedes S 680 Guard 4Matic
62        Mini Cooper SE
38        Porsche Taycan 4S Cross Turismo
6          Renault Mégane E-Tech Electric
30        Suzuki S-Cross
20        Toyota Yaris Cross
34        Volkswagen Multivan
20        Volkswagen Taigo

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.