Home Revista AMS Auto Motor și Sport nr. 294 Mai 2022

Auto Motor și Sport nr. 294 Mai 2022

de Răzvan Măgureanu
AMS 5/2022

Din sumar:

10        Știri

      smart #1, Mercedes-AMG SL 43, Lotus Eletre, Toyota bZ4X, BMW X7 facelift 

Teste & prezentări

6          BMW Seria 7/i7 Am văzut la fața locului noile vârfuri de tehnologie BMW, adică noua generație Seria 7 și sora ei electrică, i7.

14        Planurile Honda Constructorul japonez se apropie de lansarea noului Civic și are planuri mari de electrificare. Între timp, a bătut și recordul pe Nürburgring, cu noul Civic Type-R.

16        Mercedes EQS SUV Cea mai spectaculoasă mașină electrică nu putea rămâne doar la stadiul de berlină. Vă spunem totul despre EQS SUV.

18        Peugeot 308 Am testat noul hatch compact al francezilor și am descoperit un nou stil de interacțiune.

22        Dacia Spring Dacă tot s-a scumpit de două ori în 6 luni, am vrut să vedem și dacă prima electrică a mărcii s-a schimbat în vreun fel.

26        Kia XCeed vs Mazda CX-30 Derivatele crossover promit o prezență mai puternică decât modelele de clasă compactă pe care se bazează. Să le comparăm.

32        Volkswagen T-Roc facelift Fratele mai mic al lui Tiguan este un bestseller și l-am testat pentru că s-a schimbat mult, mai ales la interior.

34        Mercedes Clasa C All Terrain Am testat noua generație a breakului german, care vrea mai mult decât asfalt.

36        Mercedes EQB Fratele electric al lui GLB ne-a arătat cum se descurcă cu autonomia și ce știe să facă cu cele șapte locuri.

38        Ferrari 296 GTB Cam ce poate să facă un PHEV cu 830 CP și 900 Nm pe puntea din spate? Vă spunem noi, să producă senzații aparte.

42        Honda HR-V Am testat și în România noul SUV japonez, care a mai pierdut din sportivitate, dar a câștigat mult la economie.

44        Dacia Jogger Am răsucit pe toate părțile modularitatea excelentă a versiunii cu șapte locuri a lui Jogger.

48        BMW Seria 2 Active Tourer Bavarezii nu renunță la Active Tourer, ci încearcă să facă mai atractivă această formă de caroserie. Test cu modelul 220i.

56        Renault Kangoo Am testat noua generație a acestui monovolum derivat dintr-o utilitară și i-am înțeles avantajele.

58        Audi Q3 vs Audi Q4 e-tron Benzină, diesel, PHEV sau electric? Le-am testat pe toate, în cadrul aceleiași mărci.

Tehnică

52        Magna Powertrain Specialiștii austrieci ne-au arătat viitorul tracțiunii integrale în format electric.

Second-hand

66        Sfaturi de cumpărare Un ghid despre achiziția singurului model Opel care nu a fost atins de platformele PSA/Stellantis – Insignia.

Reportaj

72        DS 3 E-Tense Povestea periplului nostru la Castelul Daniel din Transilvania, la bordul unei electrice premium.

 Sport

78        Portret de pilot Adrian Teslovan își amintește cum a debutat în raliuri cu VW Golf, cât de bine i-a prins „școala“ cu DS3 și cum a câștigat campionatul ci un Lancer Evo.

 

Mașini în acest număr:

58        Audi Q3
58        Audi Q4 e-tron
6          BMW i7
48        BMW 220i Active Tourer
6          BMW Seria 7
44        Dacia Jogger
72        DS 3 E-Tense
22        Dacia Spring
38        Ferrari 296 GTB
14        Honda Civic
42        Honda HR-V
26        Kia XCeed
26        Mazda CX-30
34        Mercedes C 220 d 4Matic All Terrain
36        Mercedes EQB
16        Mercedes EQS SUV
18        Peugeot 308
56        Renault Kangoo
32        Volkswagen T-Roc facelift

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.