Home MotorsportF1 Bitdefender, companie românească, devine partener al echipei Ferrari din Formula 1

Bitdefender, companie românească, devine partener al echipei Ferrari din Formula 1

de Dan Damian
Bitdefender Ferrari

Bitdefender, companie integral românească, cu o istorie de peste 20 de ani pe piața securității cibernetice anunță un parteneriat cu echipa Ferrari din Formula 1.

Compania a fost fondată în România, în 2001, și este condusă de Florin Talpes, cofondator și CEO. Pe lângă birourile din România, are reprezentanță oficială și în Statele Unite. Bitdefender este lider global în domeniul securității cibernetice, cu peste 20 de ani de experiență în care a protejat milioane de consumatori individuali și companii împotriva amenințărilor în curs de dezvoltare.

Parteneriatul cu echipa Ferrari din Formula 1 este o premieră și se va derula pe mai multe sezoane. Începând chiar de la următoarea cursă (Singapore, 2 octombrie), sigla Bitdefender va fi prezentă atât pe căștile celor doi piloți (Charles Leclerc și Carlos Sainz), cât și pe ambele monoposturi F1-75s. Începând cu anul 2023, Bitdefender va fi vizibil și pe combinezoanele piloților, dar și pe echipamentele de îmbrăcăminte ale membrilor echipei Ferrari.

Ferrari F1 Bitdefender

Suntem încântați să fim în acest nou parteneriat cu Bitdefender, cu care împărtășim valori precum cel mai înalt nivel de eficiență tehnologică, căutarea excelenței în performanță și o cultură a securității.” – Mattia Binotto, Team Principal și Managing Director, Scuderia Ferrari.

Atunci când fiecare secundă contează, doar cele mai avansate mașini câștigă curse pe circuit și doar cea mai avansată tehnologie are puterea de a preveni, apăra și răspunde eficient la atacurile cibernetice. Parteneriatul cu Scuderia Ferrari, cea mai emblematică echipă de Formula 1, se potrivește în mod natural pentru Bitdefender și așteptăm cu nerăbdare să accelerăm notorietatea brandului, în timp ce rămânem concentrați pe furnizarea de protecție de ultimă generație pentru clienții noștri din întreaga lume în materie de securitate cibernetică.” – Florin Talpes, Co-fondator și CEO, Bitdefender.

Scuderia Ferrari este, în acest moment, pe locul doi în ierarhia campionatului 2023. Charles Leclerc are 219 puncte, cu 116 mai puțin decât pilotul Max Verstappen al celor de la Red Bull, în timp ce în clasamentul constructorilor Ferrari se află tot pe locul 2, cu 406 puncte, pe primul loc fiind Red Bull, cu 545 puncte.

 

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.