Home Promo Calendarul Pirelli celebrează 50 de ani de existență

Calendarul Pirelli celebrează 50 de ani de existență

de

Calendarul Pirelli a fost publicat pentru prima dată în 1964, iar ediția din 2014 a fost realizată la Rio de Janeiro, Brazilia, și a fost prezentată la Milano.

Calendarul Pirelli

Calendarul Pirelli 2014

Calendarul Pirelli împlinește odată cu ediția din 2014 cinci decenii de existență. Prima ediție a fost prezentată publicului în 1964, cea pentru 2014 fiind realizată în Rio de Janeiro și prezentată în cadrul unei gale la Milano. La aceeași ceremonie a fost dezvăluită şi ediţia din 1986, care nu a mai fost prezentată niciodată publicului.

La Milano au venit 31 de fotomodele şi fotografi care au lucrat la calendare în anii trecuţi. Una dintre tinere a fost fotografiată chiar de către creatorul de modă Karl Lagerfeld, la Paris, acum doi ani.

Pirelli Sottozero 3 obține rezultate excelente în teste noastre

Pentru a sărbători cea de-a 50-a aniversare a calendarului, Pirelli a apelat la unele dintre cele mai cunoscute supermodele ale lumii şi la fotografii Patrick Demarchelier şi Peter Lindbergh a realiza un set de fotografii senzuale. O parte dintre aceste imagini au fost date publicității.

Calendarul Pirelli ediția 2014 este tipărit în cel mult 40.000 de copii, fiind rezervat doar clienţilor fideli şi partenerilor mărcii italiene.

Marele Premiu al Statelor Unite și pneurile alese pentru cursa de Formula 1

În cei 50 de ani de la prima apariție, au fost publicate 40 de ediţii, restul de zece fiind anulate din cauza diferitelor dificultăți economice cu care s-a confruntat compania. Şaptesprezece dintre calendare au fost realizate în Europa, zece în Statele Unite, patru în Caraibe, cinci în Africa, trei în Brazilia şi unul în China.

 

Articole similare

Comentarii închise.