Home Auto util Cauciucurile All-Season mai bune decât cele de iarnă?

Cauciucurile All-Season mai bune decât cele de iarnă?

de
cauciucuri All-Season

Cauciucurile cele mai populare si mai utilizate astazi sunt cele de vara si de iarna. In afara de aceste doua tipuri mai exista si un al treilea, un fel de compromis intre cele doua, cauciucuri all season.

In ce conditii putem opta doar pentru cauciucuri noi all-season?

Aderenta nu va fi la fel de buna vara, manevrarea masinii va fi mai dificila, in conditii extreme de iarna aceste cauciucuri nu vor putea sa ofere o eficienta maxima, asta este sigur. Cauciucurile all-season sunt recomandate in special pentru soferii din zone care au conditii climatice moderate, unde nu este foarte frig iarna si unde nu este gheata si zapada din abundenta.

Preturile seturilor de cauciucuri de tip all-season sunt la jumatate fata de pretul celor doua seturi pentru iarna si pentru vara, insa le vei inlocui mai des, carburantul consumat va fi mai mult pe o perioada lunga de timp.

Distanta de franare si siguranta in viraje va fi afectata, insa cauciucurile all-season te vor ajuta sa te deplasezi in continuare in sigurante pe drumuri unde nu sunt probleme. Zapada groasa este un obstacol mai greu de trecut cand ai cauciucuri all-season montate, asa ca va trebui sa cauti doar portiuni de drum cu strat subtire de zapada. Vara cauciucurile se uzeaza rapid, durabilitatea la viteze mari si la caldura mare este ceva mai scazuta, dar este in continuare buna daca nu ai un buget prea mare si nu vrei sa investesti in doua seturi de cauciucuri.

Cauciucurile all-season de la Best Tires sunt perfecte pentru deplasari in oras sau in interes de serviciu

Daca stim ca vom conduce kilometri multi pe timp de iarna, intre orase, judete, daca vrem performante maxime si o masina care sa raspunda rapid la comenzi in cele mai grele conditii alegem cauciucuri de iarna. Tractiunea si franarea sunt excelente cu niste cauciucuri de iarna, chiar si acolo unde ai suprafete cu aderenta slaba.

Cauciucurile noi all-season sunt potrivite pentru deplasari in oras, departe de orice regiune muntoasa, pentru o clima cu temperaturi de pana la 23 de grade Celsius si nu mai putin de -5 grade Celsius. Cu ele se vor parcurge mai putin de 25.000 de kilometri pe an, nu va fi nevoie de performanta sport. Designul si modelul benzii de rulare sunt echilibrate, functioneaza la temperaturi joase si inalte, pe asfalt ud si uscat fara probleme. Versatilitatea si performanta sunt bune, asemanatoare in parte cu cele oferite de niste caicucuri de vara sau de iarna.

Best Tires, distribuitor autorizat cu peste 20 de ani de experienta, comercializeaza cauciucuri all-season cu 24-36 de luni garantie, silentioase, la cele mai bune preturi. Din magazinul on-line de anvelope auto si jante puteti cumpara usor orice fel de cauciucuri doriti, de la cei mai mari producatori de pe piata. Best Tires asigura service roti si montaj in cele trei service-uri din Bucuresti, puteti lasa schimbarea cauciucurilor si verificarea lor in seama specialistilor magazinului. Pentru cei care au un buget ceva mai limitat se poate plati si in rate fara dobanda la comenzi peste 250 ron, livrarile sunt rapide la comenzi peste 1200 ron. 

 

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.