Home Auto util Ce trebuie să luați într-o călătorie cu mașina

Ce trebuie să luați într-o călătorie cu mașina

de Doinita Stanciu
călătorie

Ce trebuie să luați într-o călătorie cu mașina. Pentru început, să călătorești în propria mașină este minunat și convenabil. Nu ești limitat la aproape nimic, nu este nevoie să îți coordonezi programul cu rutele de transport, tu însuți îți gestionezi timpul și reglezi viteza de deplasare. Nu veți întârzia, cu excepția cazului în care există o defecțiune, dar, trebuie să fiți de acord, niciun mijloc de transport nu este imun la acest lucru. Și puteți lua cu dvs. mult mai multe lucruri necesare, cu care viața va fi mult mai confortabilă.

Pregătirea pentru o călătorie lungă ar trebui să aibă loc fără agitație și panică. Începeți să vă pregătiți în avans, pentru a nu uita ceva cu adevărat important.

Deci, iată o listă aproximativă a ceea ce trebuie să aveți cu dvs. in călătorie. Începem cu cele mai importante.

Autocolante reflectorizante pe uși.

Drumul este în orice moment plin de pericole, așteptându-i pe participanții la trafic la fiecare pas. Riscurile sunt sporite mai ales pe întuneric. Adesea există situații în care automobilistul, oprit la mașina de la amurg, iese din cabină și ajunge imediat sub roțile unei alte mașini al cărei șofer pur și simplu nu a observat. Autocolantele reflectorizante, care ar trebui montate pe ușă, vor ajuta la evitarea acestei situații, vă vor proteja pe dumneavoastră și pe cei dragi.

Litera pentru transportul animalelor de companie.

Pasagerii din mașină pot fi și patrupezi in călătorie. Pentru a le transporta cu confort și, în același timp, pentru a nu strica tapițeria scaunelor, puteți folosi un astfel de dispozitiv ca așternut. Acesta este confecționat din țesătură rezistentă, țesută din fibre sintetice practice. Hamacul se fixează convenabil pe spătarele scaunelor, acoperind complet suprafața acestora. Câinele poate sta în acest hamac fără riscul ca acesta să îl ridice în timpul călătoriei și să își lase părul pe scaune.

Leagănele trebuie folosite pentru transportul copiilor.

Acestea ar trebui să fie întotdeauna instalate împotriva direcției de deplasare.

Scaunele pentru sugari se fixează cu ajutorul centurilor de siguranță ale vehiculului.

Avantajul acestui sistem este că este rapid și ușor de instalat.

Atunci când copilul crește din scaunul pentru copii, dar nu este încă suficient de înalt pentru a folosi centurile de siguranță pentru adulți, ar trebui să se folosească scaunele de siguranță pentru copii.

Accesoriile sunt lucruri care oferă confort și confort mașinii, atât pentru șofer, cât și pentru pasagerii săi. De ce ar trebui să ne ocupăm mai întâi?

Lista celor mai solicitate și populare accesorii auto include:

Covorașele interioare și pentru portbagaj. Cu ajutorul lor, mașina este păstrată curată și ordonată. În plus, covorașele originale și interesante vor deveni parte a unui interior deosebit de elegant.

Huse confortabile pentru scaune. În funcție de dorința șoferului, acestea pot fi realizate dintr-o varietate de țesături sau piele, precum și să aibă role de masaj suplimentare pentru o călătorie confortabilă la volan. Astfel de accesorii auto se potrivesc perfect în designul interior și creează o atmosferă frumoasă și confortabilă.

Suportul de acoperiș este o soluție excelentă pentru călătoriile lungi, care vă permite să măriți spațiul din interiorul mașinii și să transportați încărcături supradimensionate.

Apărători de noroi. Aceste mici detalii protejează perfect partea exterioară a caroseriei mașinii de impactul cu pietricele mici care zboară de sub roți.

Deflectoarele pentru geamuri și capotă fac, de asemenea, parte din kitul de accesorii obligatorii. Acestea oferă protecție împotriva razelor solare și a picăturilor de ploaie.

Atunci când călătoriți, este mai bine să nu vă limitați la trusa de prim ajutor auto de bază. Este necesar să luați cu dvs. tot ceea ce este necesar pentru primul ajutor, antipiretice, analgezice cu spectru larg, styptice, medicamente pentru răul de mișcare și pastile pentru dureri de stomac.

Atunci când compilați o trusă de prim ajutor, este important să luați în considerare starea de sănătate a tuturor celor care vor călători în mașină. Asigurați-vă că luați medicamente care ameliorează manifestarea bolilor cronice. De exemplu, acestea includ agenți antialergici, medicamente pentru migrene și tablete de la tensiunea arterială ridicată.

Extinctor de incendiu. Aici, ca și în cazul trusei de prim ajutor: există cerințe minime, dar nimeni nu împiedică o îngrijire suplimentară pentru dvs. și pentru pasageri. Înainte de o călătorie pe distanțe lungi, puteți înlocui extinctorul standard de doi litri cu unul mai voluminos.

Dispozitive adecvate cu pulbere sau cu dioxid de carbon – ambele tipuri se ocupă bine de combustibilul, cauciucul și plasticul în flăcări. Păstrați stingătorul deasupra altor bagaje sau separat, într-un loc convenabil și accesibil.

O roată de rezervă va fi necesară dacă una dintre anvelopele principale se va înțepa pe drum. O roată de rezervă de dimensiuni normale – dar ocupă mult spațiu în mașină. Ca înlocuitor, este adesea folosit – o anvelopă mai mică, cu care puteți ajunge la cel mai apropiat service.

Dacă vă place ordinea și mențineți curățenia în mașină, cu siguranță vă va plăcea acest gadget. Așezați această plasă în portbagaj, întinzând-o așa cum prescriu instrucțiunile, și puteți pune în ea orice obiecte mici. Plasa întinsă în portbagaj este bună pentru a transporta cutii de conserve, sticle cu lichide tehnice, care pot la mașina de pe drum.

Un set de chei. Cheile pot fi folosite pentru a îndepărta bornele bateriei, pentru a schimba o roată sau bujiile. Există truse speciale de scule auto care au toate cheile de care aveți nevoie pentru a repara mașini și a înlocui piese. Astfel de truse sunt relativ ușoare și compacte

 

 

 

 

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.