Home Știri Deep Orange 7 Mini Concept nu vine din Marea Britanie

Deep Orange 7 Mini Concept nu vine din Marea Britanie

de Aurel Niculescu

În schimb pe pașaportul său este înscrisă adresa Universității din Clemson, Carolina de Sud, cu locuința în cadrul International Center for Automotive Research și nu mai puțin de 18 „părinți” trecuți la zona dedicată rudelor…

Conceptul Deep Orange 7 MINI face parte dintr-o serie mai largă de prototipuri Deep Orange, această nou expresie a proiectului fiind opera celor 18 studenți înscriși în cadrul programului de master în inginerie auto al universității. Dezvoltat pentru anul 2025 sau chiar mai târziu, Deep Orange 7 are un design exterior diferit de orice Mini contemporan, realizat în cooperare cu ArtCenter College of Design din Pasadena, California – ținta fiind de a oferi o platformă de lucru ce va pune în valoare cooperarea dintre studenții ingineri și designeri, „la fel cum s-ar întâmpla și într-un studio de design real,” conform universității.

Interiorul este relativ spartan, cu o planșă de bord flotantă ce găzduiește „Mini Face”, un adevărat companion personal virtual, ce anticipează dorințele utilizatorilor și discută cu ei prin intermediul unui display holografic multi-layer – sistemul având inclusiv capabilități de recunoaștere a gesturilor. Studenții au gândit Deep Orange 7 cu o arhitectură scalabilă, capabilă să primească propulsoare clasice sau sisteme PHEV – plug in hybrid (varianta aleasă de studenți) – sau direct EV.
https://youtu.be/8lJ1BJLh-yk

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.