Home Știri Doi în unu: VW Arteon este și Shooting Brake

Doi în unu: VW Arteon este și Shooting Brake

de Aurel Niculescu
Doi în unu: VW Arteon este și Shooting Brake

Volkswagen a introdus un update important pentru sedan-ul său de top – Arteon. În plus, compania teutonă a prezentat și o nouă versiune: Arteon Shooting Brake. Astfel, de acum modelul poate fi achiziționat în două formate excentrice: fastback și Shooting Brake.

Noul Arteon Shooting Brake îmbină dinamismul, eleganța și impresionează prin conceptul flexibil al unei limuzine. Varianta „standard” sosește cu schimbări stilistice subtile la exterior și îmbunătățiri majore la interior – Arteon va avea un cockpit complet nou. Va fi integrată ultima generație de sistem infotainment matrix (MIB3) pentru a asigura cea mai bună conectivitate. În plus, toate motorizările dispun de niveluri ridicate de eficiență precum și emisii scăzute dar și cuplu puternic. Iar Volkswagen va oferi și nava amiral Arteon R.

un update important pentru sedan-ul său de top – Arteon. În plus, compania teutonă a prezentat și o nouă versiune: Arteon Shooting Brake

În plus, cele mai noi sisteme inteligente de asistență vor sosi și pe cele două modele – un exemplu este „Travel Assist” care va fi disponibil pe noul Arteon pentru prima dată. Conceput special pentru călătoriile lungi, acesta poate prelua direcția, accelerația și frânarea până la viteze de 210 km/h. Tot pentru prima oară, Arteon și Arteon Shooting Brake vor fi oferite ca modele eHybrid (PHEV) cu o putere de 160 kW (215 CP) – în timp ce Arteon R se va putea lăuda cu un total de 315 CP.

un update important pentru sedan-ul său de top – Arteon. În plus, compania teutonă a prezentat și o nouă versiune: Arteon Shooting Brake

Lotus celebrează 20 de ani de la apariția modelului Exige cu o ediție limitată „20th Anniversary” – bazată pe versiunea de vârf Exige Sport 410. Cumpărătorii pot selecta o serie de nuanțe retro – Chrome Orange, Laser Blue, Calypso Red, Saffron Yellow, Motorsport Black, sau Arctic Silver. Pe lângă tușele dedicate, modelul special primește standard și o mulțime de echipamente anterior opționale. Performanțele tehnice rămân nemodificate, iar noua versiune costă £79.900 acasă în Marea Britanie.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankun update important pentru sedan-ul său de top – Arteon. În plus, compania teutonă a prezentat și o nouă versiune: Arteon Shooting BrakeDoi în unu: VW Arteon este și Shooting Brakeblankblankun update important pentru sedan-ul său de top – Arteon. În plus, compania teutonă a prezentat și o nouă versiune: Arteon Shooting Brakeblankblankblankblankblankblankblank

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.

Acest site utilizeaza "cookies". Accept Ce înseamnă "Cookie"?