Home Știri DS 7 CROSSBACK: noul SUV premium cu aer franțuzesc de la DS AUTOMOBILES

DS 7 CROSSBACK: noul SUV premium cu aer franțuzesc de la DS AUTOMOBILES

de

“DS 7 Crossback introduce Automobilele DS într-o nouă eră. Acest SUV internaţional, rafinat şi high-tech întruchipează know-how-ul francez prin reunirea materialelor premium, a măiestriei şi a inovaţiilor tehnologice. Echipamentele sale avansate introduc noi standarde în ceea ce priveşte confortul la volan şi performanţa.” Yves Bonnefont, CEO al DS.

Un design carismatic

“În toate stadiile procesului de design, ţelul nostru în privinţa modelului DS 7 CROSBACK a fost de a exprima rafinament, excelenţă şi cel mai bun know-how implementat la cele mai înalte standarde. Rezultatul este vizibil, cu o maşină care are personalitate şi proporţii ideale. Are o alchimie perfectă între putere şi rafinament.” Thierry Metroz, Director Design DS.

Un obiect frumos

Carismatic, puternic şi senzual, DS7 CROSSBACK îşi dezvăluie imediat personalitatea, iar eleganţa sa se regăseşte, în mod vizibil, în designul său.

Bara orizontală din crom DS WINGS, care se găseşte în partea frontală, oferă un sentiment de mare clasă prin liniile sale puternice, bine echilibrate. Exprimă în întregime nobleţea vehiculului, performanţa şi caracterul carismatic. Noua grilă cu efect de diamant afişează o formă hexagonală cu linii dinamice, etalând emblema DS, proeminentă, într-o poziţie centrală. Capota modelată are striaţii fine în partea centrală. Părţile ascuţite ale aripilor din faţă şi din spate subliniază secțiunile laterale, în timp ce hayonul oferă un aspect minimalist părţii din spate.

Uşor de recunoscut, atât ziua cât şi noaptea, din toate unghiurile

Marca DS a insistat dintotdeauna pe semnătura luminoasă a vehiculelor sale şi acest lucru continuă să fie un element cheie a stilului DS. Modulele LED ale farurilor cu tehnologie DS ACTIVE LED VISION emit o lumină violetă și pot pivota la 180°. Efectul vizual este plăcut și neobişnuit. Semnătura luminoasă a mărcii, recunoscută eminamente este evidenţiată de liniile verticale ale farurilor de zi.

Stopurile contribuie, de asemenea, la originalitatea semnăturii luminoase. Fiecare este o sursă de lumină cu tehnologie LED formată din romburi luminiscente. Pentru a concepe această semnătură deosebită, numită DS 3D REAR LIGHTS, designerii au folosit o tehnologie avansată de gravare cu laser.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.