Home MagazinReportaje ŠKODA la Salonul Auto de la Geneva – Fotografii

ŠKODA la Salonul Auto de la Geneva – Fotografii

de

ŠKODA se prezintă la Salonul Auto Internaţional de la Geneva (7 – 19 martie 2017) cu numeroase premiere mondiale şi produse prezentate pentru prima dată în cadrul unei expoziţii. Două versiuni ale gamei bestseller-ului ŠKODA OCTAVIA ocupă locul central pe “scena” Halei 2: ŠKODA OCTAVIA RS 245 cu o putere de 180 kW (245 CP) şi modelul revizuit ŠKODA OCTAVIA SCOUT. ŠKODA KODIAQ SCOUT şi ŠKODA KODIAQ SPORTLINE au fost, de asemenea, dezvăluite la centrul Palexpo din Geneva. Au mai fost lansate ŠKODA RAPID şi ŠKODA RAPID SPACEBACK, precum şi versiunea modificată a modelului ŠKODA CITIGO. Iar ŠKODA FABIA a fost prezentată cu noul său motor 1,0 TSI.

Premiera mondială a modelelor ŠKODA OCTAVIA RS 245 şi ŠKODA OCTAVIA SCOUT

Preşedintele Consiliului de Administraţie ŠKODA, Bernhard Maier, a prezentat noua ŠKODA OCTAVIA RS 245 şi modelul actualizat ŠKODA OCTAVIA SCOUT, în 7 martie 2017, la Salonul Auto de la Geneva.

Premiera mondială a modelului ŠKODA OCTAVIA SCOUT

Preşedintele Consiliului de Administraţie ŠKODA, Bernhard Maier, a prezentat modelul actualizat ŠKODA OCTAVIA SCOUT, în 7 martie 2017, la Salonul Auto de la Geneva.

ŠKODA la Salonul Auto de la Geneva 2017

Consiliul de Administraţie ŠKODA la conferinţa de presă din Geneva, în 7 martie 2017.

ŠKODA la Salonul Auto de la Geneva 2017

Standul ŠKODA de la Salonul Auto Internaţional de la Geneva include numeroase premiere mondiale, precum şi produse prezentate pentru prima dată în cadrul unei expoziţii.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.