Home Moto Dublă pentru piloţii BMW S 1000 RR în Isle of Man TT: Ian Hutchinson câştigă, Peter Hickman încheie al doilea

Dublă pentru piloţii BMW S 1000 RR în Isle of Man TT: Ian Hutchinson câştigă, Peter Hickman încheie al doilea

de

Prima cursă rezervată clasei 1.000 cmc de la ediţia din acest an a Isle of Man Tourist Trophy s-a încheiat cu o dublă pentru piloţii BMW Motorrad Motorsport. După o cursă palpitantă, Ian Hutchinson (Marea Britanie) a fost câştigător, iar Peter Hickman (Marea Britanie) a ocupat locul al doilea.

Isle of Man Tourist Trophy
Ediţia 2017 a Isle of Man Tourist Trophy a început cu un rezultat fantastic pentru reprezentanţii BMW Motorrad Motorsport: o dublă în cursa Superbike de deschidere. Vremea nepotrivită a creat întârzieri foarte mari în program; sesiunile de antrenamente au trebui anulate, iar cursa Superbike de şase tururi a fost amânată pentru o zi.

Când piloţii clasei 1.000 cmc au ajuns în cele din urmă la start pe Mountain Course, ei au oferit nenumăraţilor fani de pe marginea drumului o dispută atractivă pentru victorie. Ian Hutchinson (Marea Britanie) a preluat conducerea cu modelul Tyco BMW S 1000 RR la finalul turului al treilea şi şi-a extins avansul la 11 secunde. Cu toate acestea, el a pierdut timp din cauza traficului şi a steagurilor galbene, ceea ce a permis rivalilor, printre care s-a numărat Peter Hickmann (Marea Britanie) pe modelul Smiths Racing RR, să reducă din diferenţă. Un pit stop foarte rapid al echipajului Tyco BMW şi viteza şi experienţa lui Hutchinson au fost cheia acestei victorii: Hutchinson a câştigat cu un avantaj de cinci secunde faţă de ocupantul locului secund, Hickman. A fost cea de-a 15-a victorie TT a lui “Hutchy”, în timp ce Hickman a sărbătorit primul său podium TT.

Eroul local Dan Kneen (Marea Britanie / Team Penz13.com BMW Motorrad Motorsport) a trecut linia de sosire pe poziţia a cincea, urmat îndeaproape de Michael Rutter (Marea Britanie / Bathmans SMT) care s-a clasat al şaselea. Martin Jessopp (Marea Britanie / Riders Motorcycles BMW) a ocupat ultima poziţie din Top 10.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.