Știri

Ediția AMS pentru aprilie 2018 vă așteaptă la centrele de difuzare a presei

Revista AMS pentru aprilie 2018 este disponibilă la centrele de difuzare a presei de marți, 27 martie 2018, gata de acțiune pentru mămici și tătici, o bună metodă de petrecere a timpului liber în timp ce viitorii șoferi vânează ouăle de paști ascunse de Iepuraș.

Acum, odată ce primăvara ș-a intrat cu adevărat în drepturi, putem în sfârșit să „dezghețăm” toate noutățile majore ale anului 2018, prezentate cu mic – cu mare – cu scund – lat sau înalt la cea de-a 88-a ediție a Salonului Auto de la Geneva. Și avem cu adevărat de toate, de la o nouă generație Audi A6 la cele mai noi SUV-uri, cum ar fi Hyundai Santa Fe, în timp ce amatorii de performanță nu au nici o clipă de liniște – să meargă clasic, pe Porsche, sau electric pe Rimac C_Two? Or poate ar trebui să aleagă exclusivitatea unui Bugatti Chiron Sport…

Ca să vă aduce la loc pe pământ, vă putem implica în lupta noilor teritorii – Smart se înfruntă cu el însuși, versiunea convențională dând piept cu noua generație Electric Drive, în timp ce Toyota Prius își vede amenințată supremația hibridă de noul Hyunai Ioniq Hybrid. Și… pentru că mai este puțin până la sezonul estival, ce-ar fi să visăm la un Ferrari Portofino?!