Home Știri (Video) Lynk&Co prezintă 02 și dezvăluie strategia sa pentru Europa

(Video) Lynk&Co prezintă 02 și dezvăluie strategia sa pentru Europa

de Aurel Niculescu

Probabil ați mai auzit despre Lynk&Co – noul brand auto al Chinezilor de la Geely, faimoși pentru deținerea în proprietate a mărcii suedeze de lux Volvo… și nu numai.

Zhejiang Geely Holding Group Co., Ltd, este poate cel mai dinamic jucător privat din industria auto Chineză la nivel internațional – ei dețin Volvo Cars, au acțiuni la producătorul de vehicule comerciale AB Volvo, se joacă cu LEVC (compania londoneză care produce faimoasele taxiuri Black Cab) dar au și visuri de performanță via Lotus. Mai mult chiar, toate acestea nu au fost de ajuns – ei au creat de la zero în 2016 un nou producător auto, Lynk&Co și până acum acesta a prezentat deja trei modele: 01 – un SUV, 03 – un sedan și acum 02 – un hatchback.


Acesta din urmă, prezentat într-un eveniment special desfășurat la Amsterdam – brand Chinez, lansare Europeană! – nu a fost prezentat încă în detaliu, deoarece vom mai avea de așteptat până la intrarea acestuia în producție și comercializarea pe piața bătrânului continent, ambele programate pentru 2019. În schimb, Lynk&Co a dezvălui o serie de detalii cu privire la abordarea sa Europeană – producția modelelor sale va avea loc la Ghent, în Belgia, la aceeași fabrică unde Volvo își construiește o parte din automobile. Logic – deoarece platforma CMA (compact modular architecture), pe care se bazează noile generații din seria 40 a fost dezvoltată împreună cu Geely și va fi utilizată inclusiv de Lynk&Co.


Descrise drept „smartphone-uri pe roți”, modelele Lynk&Co vor fi extrem de conectate – interiorul va avea standard un display central touch de mari dimensiuni și sisteme telematice avansate cu conexiune permanentă la internet, existând chiar și un Lynk & Co app store dedicat sau pentru prima oară într-un automobil un buton special pentru „share”. La fel de interesantă ar putea fi și abordarea sistemului de comercializare – cu „Offline Stores”, adevărate buticuri, în Amsterdam, Barcelona, Berlin, Bruxelles și Londra pentru început, dar și magazine în sistem itinerant ca parte a promoției „Offline Tour”, ce vor vizita un nou oraș european în fiecare săptămână. Nu în ultimul rând, oricine va putea configura un automobil Lynk&Co direct de pe lynkco.com, unde acestea vor fi prezentate în adevărate „colecții”.
https://youtu.be/YeU8bZExaKA

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.

Acest site utilizeaza "cookies". Accept Ce înseamnă "Cookie"?