Home Auto util Eldrive România și La Strada dau în folosință stații de încărcare pentru mașini electrice în puncte cheie din București, Ilfov și Brașov

Eldrive România și La Strada dau în folosință stații de încărcare pentru mașini electrice în puncte cheie din București, Ilfov și Brașov

de AMS
Eldrive România

Eldrive România și La Strada Street Mall Concept și-au unit forțele pentru a extinde infrastructura de încărcare pentru mașini electrice, în puncte cheie din București, Ilfov și Brașov. În total este vorba despre 13 stații care pot alimenta simultan 18 mașini electrice. Toate aceste stații sunt poziționate strategic în București și Ilfov, respectiv în Militari și Bragadiru, iar din August 2023 și în Popești Leordeni. De asemenea, stațiile din Brașov oferă acces rapid spre ieșirile către Sighișoara – Târgu Mureș, precum și spre Făgăraș – Sibiu.

Din totalul celor 13 stații de încărcare pentru mașini electrice, patru sunt de mare putere: 120 kW, curent continuu (DC). Acestea pot încărca o mașină electrică cu 120 kW sau pot împărți puterea în două, 60 kW cu 60 kW, în cazul în care alimentează două mașini, simultan, la aceeași stație.

Alte opt stații de încărcare sunt de 24 kW putere, tot curent continuu (DC), care pot alimenta câte o mașină, pe rând.

O stație este de 50 kW putere, curent continuu (DC), plus 22 kW putere, curent alternativ (AC). La acest tip de stație pot încărca simultan două mașini – una rapid (până la 50 kW), iar cealaltă semi-rapid (până la 22 kW).

Eldrive România

„Planurile de expansiune ale Eldrive în România continuă în forță, alături de La Strada. Astfel, utilizatorii de mașini electrice pot alimenta în puncte cheie din București, Ilfov și Brașov, fie când se află la cumpărături, la centrul comercial, fie în timp ce sunt în tranzit”, a declarat Camelia Sin, Country Manager pentru Eldrive în România.

Amplasarea centrelor comerciale La Strada Street Mall Concept este strategică, în proximitatea zonelor rezidențiale.

„În cadrul La Strada clienții pot găsi restaurante, magazine variate, servicii, zone de divertisment și, mai nou, stații de încărcare pentru mașini electrice”, a declarat Costin Pepino, Facility Manager în cadrul La Strada Street Mall Concept.

Stațiile Eldrive din Bragadiru, Militari și Brașov sunt amplasate strategic pentru a deservi utilizatorii de mașini electrice din aceste comunități. Totodată, aceste stații Eldrive sunt utile și pentru șoferii aflați în tranzit. Abaterea de la rută, pentru alimentare, este minimă. Pe durata încărcării mașinii electrice șoferii au oportunități de a petrece timpul în mod productiv și relaxant, în centrele comerciale La Strada.

Despre La Strada Street Mall Concept

Spațiile La Strada Street Mall Concept sunt create special pentru zonele rezidențiale și aduc laolaltă o varietate de magazine, servicii, restaurante și zone de divertisment, inclusiv spații de joacă pentru copii. Începând din luna Iunie 2023, cei care vizitează La Strada pot să-și încarce mașinile electrice, la stații de încărcare moderne, operate de rețeaua Eldrive.

Site-ul oficial al companiei este https://la-strada.ro Despre Eldrive

Eldrive este un brand al companiei internaționale eMobility International AD, care operează în România prin societatea eMobility Charging S.R.L. Eldrive activează și în Bulgaria și Lituania, iar Letonia figurează în planurile de extindere. În acest moment sunt active peste 800 de stații de încărcare în rețeaua Eldrive.

Eldrive România

Simplu spus, Eldrive România este unul dintre principalii furnizori de servicii de încărcare pentru mașini electrice din țară. Stații de încărcare Eldrive sunt amplasate în unele benzinării OMV și Petrom, precum și în centre comerciale precum La Strada.

Eldrive România are acoperire națională și lucrează permanent la extinderea rețelei de încărcare, atât în orașe, cât și pe șoselele din țară. Scopul Eldrive este de a deveni cel mai important jucător din România pe piața de alimentare a autovehiculelor electrice.

Site-ul oficial al companiei este https://eldrive.eu
Aplicația Eldrive România este disponibilă în App Store https://apps.apple.com/ro/app/eldrive-romania/id1540759580

Google Play https://play.google.com/store/apps/details? id=com.fortum.cd.eldriveromania&hl=ro

Detalii stații de încărcare Eldrive – La Strada Street Mall Concept

La Strada Militari Est (Str. Rezervelor 59, București)

  • Stație de 120 kW, CCS (la nevoie, poate împărți puterea de încărcare în 60 kW cu 60 kW, pentrualimentarea simultană a două mașini)
  • Două stații de 24 kW, CCS (fiecare poate alimenta o mașină electrică)La Strada Militari Vest (Str. Ilie Petre Street 57, București)
  • Stație de 120 kW, CCS (la nevoie, poate împărți puterea de încărcare în 60 kW cu 60 kW, pentrualimentarea simultană a două mașini)
  • Două stații de 24 kW, CCS (fiecare poate alimenta o mașină electrică)La Strada Bragadiru 1 (Str. Cristalului 1, Bragadiru)
  • Stație de 120 kW, CCS (la nevoie, poate împărți puterea de încărcare în 60 kW cu 60 kW, pentrualimentarea simultană a două mașini)
  • Două stații de 24 kW, CCS (fiecare poate alimenta o mașină electrică)La Strada Bragadiru 2 (Str. Cristalului 1, Bragadiru)

• O stație de 50 kW, CCS, și port de alimentare de 22 kW (Type 2)

La Strada Popești Leordeni (va urma în August 2023)

  • Stație de 120 kW, CCS (la nevoie, poate împărți puterea de încărcare în 60 kW cu 60 kW, pentrualimentarea simultană a două mașini)
  • Două stații de 24 kW, CCS (fiecare poate alimenta o mașină electrică)La Strada Brasov (Str. Egretei 1, Brasov)
  • Stație de 120 kW, CCS (la nevoie, poate împărți puterea de încărcare în 60 kW cu 60 kW, pentrualimentarea simultană a două mașini)
  • Două stații de 24 kW, CCS (fiecare poate alimenta o mașină electrică)

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.