Home Știri Epatează fără grijă în Porsche 911 Turbo Saffron Yellow Metallic

Epatează fără grijă în Porsche 911 Turbo Saffron Yellow Metallic

de Aurel Niculescu

Ai un Porsche 911 Turbo și nimeni nu te mai bagă în seamă din cauza abundenței de Cayenne și Macan cu șoferi nu foarte îndemânatici la bord – nici o grijă, compania germană are o soluție nouă, de culoare galbenă.

Să conduci un Porsche 911 – din orice serie, ca să fim sinceri – este și întotdeauna va fi o experiență absolut unică, însă este posibil ca nu toți cei de pe margine să aprecieze un connoisseur la adevărata lui valoare. Astfel, dacă unii proprietari de modele exotice aleg să rămână discreți, există desigur și o vastă categorie care își dorește inclusiv recunoaștere vizuală din partea restului lumii.

Porsche e dispus să ofere asta, pentru un preț pe măsură – desigur. Ei ar spune pe măsura tehnologiei implicată în obținerea noii nuanțe Saffron Yellow Metallic, disponibilă pentru mai bine de 10000 de euro doar modelelor din seria 911 Turbo. Și ne pot inclusiv explica cum se ajunge la această nuanță spectaculoasă… și evidentă: Barbara Sika, un designer de culori de la Porsche ne spune că sunt necesare nu mai puțin de patru straturi. Îl avem pe cel inițial de culoare galbenă, aplicat ca bază, apoi urmează unul glossy transparent – automobilul este scos din vopsitorie pentru o tură de șlefuire manuală, după care urmează aplicarea stratului sidefat și la final a încă unuia de luciu. Muncă, nu glumă.
https://youtu.be/ekDXNqmaVXE

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.