Home Promo (P) Expozitie Harley Davidson – Modele de colectie si noi (20 mai – 1 iunie)

(P) Expozitie Harley Davidson – Modele de colectie si noi (20 mai – 1 iunie)

de

HD01Începând cu data de 20 mai, bucureștenii pot admira la mall Promenada modele de colecție, piese foarte vechi dar si foarte noi ale celebrului brand american de motociclete Harley Davidson.

Cele mai interesante modele, produse între anii 1918-2014, vor fi expuse între 20 mai și 1 iunie, în intervalul orar 10.00 – 22.00, la etajul 1 al centrului comercial. Accesul la expoziție este liber.

Până în prezent, această expoziție s-a bucurat de un real succes în marile capitale din Europa, unde a mai fost organizată, fiind acum deschisa și publicului bucureștean.

Știați că:
• Modelul “Harley Racer” produs în 1927 are un singur cilindru, cu un motor cu o capacitate de 350 de cmc (cm cubi)? Este unul din cele mai rare modele Harley Davidson, un exponat al vremurilor în care cursele reprezentau o adevărată aventură.

• Poliția americană a cumpărat în 1962 10.000 de motociclete modelul “Duo Glide” pentru monitorizarea traficului, datorită îmbunătățirilor aduse predecesorului său “Hydra Glide”? Prin adăugarea suspensiei în partea din spate, modelul, supranumit “The Police”, a devenit mult mai confortabil.HD02HD02

• Motocicleta “Sportster® 883 Reste” este în prezent etalonul stilului retro Harley-Davidson®. Rezervorul clasic de combustibil în stil “peanut” combinat cu steagul în carouri inspirat din curse asigură motocicletei un aspect cool, de Sportster clasic. Această motocicletă este propulsată de un motor Evolution™ de 833 cc produs pentru perfecțiune.

Vă așteptăm cu drag la Promenada!

Articole similare