Home Motorsport Ford este gata pentru Dakar 2014

Ford este gata pentru Dakar 2014

de

Team Ford Racing va debuta oficial în Dakar 2014 ce se va derula între 5-18 Ianuarie în America de Sud cu două modele Ford Ranger.

lowres_228638-full

Cele două modele au fost pregătite de către Neil Woolridge Motorsport din Africa de Sud de sub directa asistență a lui Ford Motor Company și cu sprijinul a 27 de tehnicieni de 10 naționalități diferite. De asemenea echipa de piloți îi numără pe sud-americanul Lucio Alvarez și pe Sud Africanul, Chris Visser.

Duster Detour, un concept inspirat din Dakar

Dakar reprezintă unul dintre cele mai dure teste pentru oameni și mașini. Ediția Dakar 2014 va fi a 35-a din istoria acestei comeptiții și a șasea derulată consecutiv pe teritoriul Americii de Sud.

Traseul Dakar 2014 Rally va fi însă mai dur ca niciodată după cum anunță organizatorii. Raliul va începe din Rosario – Argentiva pe 5 Ianuaria și se va încheia la Valparaiso în Chile pe 18 Ianuarie, după 13 etape de clasament și o distanță totală de 9300 km.

Ediția 2013 a fost urmărită la TV de peste 1,8 milioane de telespectatori de pe întreg mapamondul, iar 4,6 milioane de spectatori au călătorit în America de Sud pentru a asista la acest festival de motorsport.

 

 

Articole similare

Comentarii închise.