Reportaje Știri

glo & MINI: factorul cool

Ce legătură există între un automobil și un dispozitiv hibrid care face fumatul mai puțin nociv? Factorul cool! Acesta este motivul care a condus la vânzarea unei flote fără precedent pentru BMW Group România şi dealerul MINI Automobile Bavaria Group: 135 de autovehicule MINI devin flota oficială a glo, cel mai nou și mai inovator produs de încălzire a tutunului destinat fumătorilor adulți din portofoliul British American Tobacco. Flota va fi compusă din 120 de modele MINI Cooper Hatch 5 uşi şi din 15 MINI Cooper D Countryman.

Acest eveniment marchează două recorduri absolute pentru BMW Group România: este cea mai mare flotă MINI din Europa de Sud-Est, cea mai mare flotă BMW Group în România şi, implicit, cea mai mare livrare punctuală către un client. Cele 135 de automobile s-au livrat pe parcursul a două săptămâni, în lunile noiembrie şi decembrie.

“Faptul că modelele MINI vor fi folosite ca un instrument promoţional, arată atractivitatea mărcii noastre. Factorul „cool” al modelor MINI este neegalat în segment. Şi este completat de o ofertă de servicii foarte puternică ce include soluţii de finanţare şi service avantajoase”, a declarat Wolfgang Schulz, director general BMW Group România.

glo înseamnă simplitate și inovație: un singur aparat, un singur buton, niciun dispozitiv extern de încarcare și o baterie care, încarcată complet, este suficientă pentru consumul a până la 30 de Neostiks. Am ales fără ezitare MINI pentru că valorile glo se regăsesc perfect în ergonomia și spiritul avangardist care caracterizează această mașină”. a declarat Richard Widmann, Area Director Southern Central Europe în cadrul British American Tobacco.

Noile modele vor fi folosite de echipa glo din întreaga țară. Pentru că glo încălzește tutunul din Neostikuri în loc de a-l arde, creează vapori cu gust natural de tutun, dar care conțin, în medie, cu 90 – 95% mai puține substanțe nocive decât fumul de țigară. glo produce mai puțin miros decât o țigaretă și nu generează scrum.

Tag-uri

Echipa AMS

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTER



AUTODNA

PUBLICITATE