Home Știri Hyundai Grand Santa Fe intră în scenă

Hyundai Grand Santa Fe intră în scenă

de

La Geneva și-a făcut debutul și versiunea alungită a SUV-ului Santa Fe. Denumit Grand, modelul intră în competiție direct în segmentul SUV-urilor de mari dimensiuni.

2013-class-leading-hyundai-grand-santa-fe-heading-to-geneva_1

Hyundai a adus Grand Santa Fe în Europa, pentru a răspunde cerințelor legate de versiunea cu ampatament extins a modelului actual. Această versiune va ajuta compania coreeană să se lupte în segmentul E, al SUV-urilor mari. Grand Santa Fe a fost prezentat pentru prima dată la Salonul auto de la New York, ediția din 2012, dar varianta europeană beneficiază de câteva modificări special făcute pentru piața europeană: faruri față adaptive, avertizare la părăsirea benzii de rulare și sistem de asistență la parcare.

Hyundai intră în era Fuel Cell

 

Înălțimea, lățimea și lungimea noului Grand Santa Fe au fost extinse (+10, +5, respectiv +225 mm) datorită ampatamentului mărit (+100 mm) față de Santa Fe.

 

O altă diferență constă în jantele de aliaj special, de 18, respectiv 19 inchi, în timp ce sistemul de lumini cu tehnologie LED, restilizat, reprezintă o noutate importantă. Cele două țevi de eșapament sunt dispuse separat.

Datorită ampatamentului mărit, noul Hyundai Grand Santa Fe oferă mai mult spațiu pentru pasagerii de pe rândurile doi și trei – comparativ cu modelul standard –, astfel că pot călători comod până la șapte pasageri.

Articole similare