Home Știri Hyundai inaugureză un nou centru de teste la Nürburgring

Hyundai inaugureză un nou centru de teste la Nürburgring

de

Hyundai a inaugurat noul Centru european de testare de la Nürburgring, Germania, reprezentând un nou pas în ofensiva europeană a constructorului sud-coreean.

Centrul de testare Hyundai Germania

Finalizarea clădirii în valoare de 6,62 milioane de euro a fost anunțată în cadrul unei ceremonii oficiale. Proiectul susține acțiunile de cercetare și dezvoltare desfășurate de către Hyundai în Europa. Noul centru de testare al companiei este poziționat în apropierea celebrului circuit de la Nürburgring și va evalua parametri precum durabilitatea și direcția pentru toate autovehiculele Hyundai. 

Test comparativ: Hyundai Santa Fe, față în față cu cei mai importanță competitori

Construcția noii clădiri Hyundai, ce se întinde pe o suprafață de 3622 mp, a fost demarată în iunie 2012 și a fost finalizată în mai puțin de 15 luni. Centrul cuprinde patru etaje și include ateliere și spațiu dedicat birourilor și invitaților. Facilitatea de la Nürburgring reprezintă o extindere a Centrului european de cercetare și dezvoltare din Rüsselsheim, Germania, care a devenit sediu pentru diviziile europene responsabile de design și tehnologie încă din anul 2003.

Top test: Hyundai i30 cw – măsurători complete

În cadrul testelor desfășurate la centrul european, fiecare autovehicul va efectua 480 de tururi de circuit în condiții de condus neprielnice, astfel simulând un rulaj de aproximativ 180.000 km în mai puțin de 6 săptămâni.

Test comparativ: Cum se descurcă Hyundai i30 în luptă cu competitorii europeni?

Pe parcursul testelor, vor fi monitorizați, în mod constant parametri precum sistemul de direcție, suspensiile, ținuta de drum și manevrabilitatea. Rezultatele vor fi furnizate către echipa de dezvoltare, astfel că inginerii Hyundai vor putea efectua în timp util orice modificare, respectând cerințele clienților europeni.

Circuitul de la Nürburgring este recunoscut pentru nivelul ridicat de dificultate, dispunând de o suprafață de 20,8 km de asfalt. Diferența dintre cel mai înalt punct al circuitului și cel mai jos este de 300 m, oferind unghiuri de înclinare în rampă și pantă de 17%, respectiv 11%.

Articole similare

Comentarii închise.