Home Știri Hyundai îi premiază pe tinerii antreprenori

Hyundai îi premiază pe tinerii antreprenori

de

Hyundai a anunțat câștigătorul premiului „Brilliant Young Entrepreneurs“ din acest an în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Amsterdam, în Olanda.

Hyundai_Brilliant Young Entrepreneurs

Echipa Cool4Sea, premiată de Hyundai

Echipa câștigătoare din 2014 este Cool4Sea din Danemarca. Grupul de studenți de la Academia Maritimă Internațională Svendborg a dezvoltat un sistem unic care răcește și încălzește o ambarcațiune prin utilizarea propriei călduri reziduale și a dispozitivelor auxiliare.

Hyundai a produs un milion de mașini în Turcia

Cool4Sea a concurat împotriva a 20 de echipe finaliste, din 14 țări europene, câștigând marele premiu, care constă în consiliere, dar și într-un suport finaciar în valoare de 15.000 de euro, ambele fiind oferite de către Hyundai pe parcursul a 12 luni. Membrii juriului au evaluat cinci categorii principale pentru a determina viabilitatea proiectului: potențialul de business, oportunitățile de dezvoltare, impactul asupra comunității, performanța financiară, dar și inovația.

Facelift pentru Hyundai i30

În opinia juriului, echipa Cool4Sea s-a remarcat prin soluția unică de economisire a energiei pentru sectorul maritim. „Chiar dacă aceasta nu este raportată în mod direct la industria auto, studenții câștigători au dat dovadă de o nouă abordare, esențială în procesul de consolidare a unui viitor durabil pentru toate industriile din sectorul transporturilor“, a declarat Allan Rushforth, Senior Vice President și COO al Hyundai Motor Europa.

Articole similare