Home Știri Hyundai prinde rădăcini în Europa

Hyundai prinde rădăcini în Europa

de

London Economics, o companie de consultanță de top din Europa, a confirmat contribuția substanțială a Hyundai Motor adusă economiei europene.

Hyundai Motor Europa

Studiul intitulat “Beneficiile economice și sociale ce derivă din prezența Hyundai în Europa” analizează noi informații rezultate din anul 2012. Conform acestui raport peste 152.000 de persoane dețin locuri de muncă datorită prezenței Hyundai pe piața europeană. Acest rezultat a înregistrat o creștere de 18%, comparativ cu anul 2011.

Hyundai a contribuit cu 1,3 miliarde euro către guvernele europene în 2012, suma ce provine din taxe vamale, vânzări și impozit pe venit, reprezentând o creștere de 38% față de anul 2011 și, astfel, susținând dezvoltarea economiei regionale.

Hyundai Intrado, un concept care prefigurează viitorul mărcii

De asemenea, raportul evidențiază contribuția Hyundai și in segmente precum: producție, cercetare și dezvoltare, vânzări și distribuție. Astfel, aportul Hyundai reprezintă 7 miliarde de euro (țn taxe externe) și 115.000 de locuri de muncă create.

 

Allan Rushforth, Senior Vice President și COO al Hyundai Motor Europa

Allan Rushforth, Senior Vice President și COO al Hyundai Motor Europa

Allan Rushforth, Senior Vice President și COO al Hyundai Motor Europa, a declarat: “Acest raport confirmă angajamentul Hyundai Motor față de Europa și față de oameni. Întreaga rețea de activitate Hyundai poate fi regăsită la nivel european, iar extinderea infrastructurii în regiune permite dezvoltarea de oportunități pentru angajare, dar și pentru furnizori.”

Hyundai i20 WRC, modelul pentru Campionatul Mondial de Raliuri

Fabrica Hyundai din Nošovice, Cehia, achiziționeaza anual consumabile în valoare de 3,1 miliarde de euro. Dintre acestea 65% (valoare 2 miliarde de euro) provin din Europa.

Articole similare

Comentarii închise.