Home Știri Kit Adventure de off-road extrem pentru noua Dacia Duster

Kit Adventure de off-road extrem pentru noua Dacia Duster

de Răzvan Măgureanu
kit adventure dacia duster

Dacia prezintă kit-ul Adventure, un kit complet pentru off-road extrem, disponibil exclusiv pentru modelele Duster din generația III, versiunile 4×4, echipate cu motorizarea TCe 130.

Așa cum a promis, Dacia vrea să acopere mai mult segmentul de outdoor și să concureze cu marca Jeep. Urmare a acestei strategii, apariția acestui kit este un pas logic.

Noua Dacia Duster echipat cu kit-ul Adventure este adaptată pentru a face față oricăror provocări, pe orice teren, păstrând în același timp caracterul robust și performanțele remarcabile de off-road ale generaților precedente.

Dincolo de designul distinctiv, modelul este echipat cu suspensii înălțate Koni (+30 mm) pentru o performanță optimizată pe teren accidentat, pneuri BFGoodrich All-Terrain KO2 215/70 R16 100/97R, pentru aderență și tracțiune superioare, jante de tablă de 16 inchi, scut motor din duraluminiu de 6 mm, precum și cu scut diferențial spate din oțel de 2,5 mm.

Accesorii funcționale precum barele de pavilion transversale, un roof rack pe care se poate monta un suport de antenă CB și lumini adiționale de tip LED, precum și antena de tip coadă de rechin, completează lista de dotări.

Kit-ul Adventure este disponibil la prețul de 5.000 euro și poate fi comandat exclusiv împreună cu noua Dacia Duster în showroom-urile mărcii din toată țara, începând cu a doua parte a lunii iunie. În plus, kit-ul beneficiază de o garanție de 3 ani în limita a 100.000 km, oferind siguranță și fiabilitate pentru toți clienții.

Primele livrări către clienți sunt așteptate să aibă loc începând cu luna septembrie.

kit adventure dacia dusterkit adventure dacia dusterkit adventure dacia dusterkit adventure dacia duster

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.