Promo Știri

LEVI’S® x PERFOMANCE JEANS, linia de jeanși all season ce oferă confort pe tot parcursul anului

levi's performance jeans

All season, flexbili, cu o capacitate termică adaptabilă la orice temperatură, gama Performance este alegerea perfectă pentru sezonul de toamnă-iarnă! În plus, sunt fabricați din materiale ce folosesc o tehnică avansată și o tehnologie inovativă. Performance prezintă toate caracteristicile pe care le iubești și o serie de beneficii menite să ofere confort pe tot parcursul anului. Tehnologia all-season înseamnă că nu ești niciodată nevoit să faci un compromis – fiind prevăzuți atât pentru vreme caldă, cât și pentru vreme rece.

529 lei / 489 lei

Pentru colecția de toamnă-iarnă 2019, Levi’s® continuă să ofere o gamă variată taper, cu un accent deosebit pe modelele 502™ Taper și 512™ Slim Taper. Ambele modele au devenit o primă alegere pentru toți bărbații, făcând din aceste item-uri produsele cu cea mai rapidă creștere din istoria Levi’s®. 511™ este modern, strâmt pe picior, oferă spațiu de mișcare și este potrivit oricărui bărbat.

Conceput pentru un stil hyper conștient, linia Performance a brandului Levi’s® folosește o tehnică specială. Advanced stretch a evoluat prin transformarea produsului într-unul mai flexibil și confortabil, portofoliul Performance incluzând pe lângă modelele 502TM Taper și 512TM Slim Taper, item-urile 510TM Skinny și 511TM Slim.

Sezonul acesta brandul a depus toate eforturile pentru a ține de cald tuturor și a oferi confort celor care poartă jeanșii Levi’s® Performance. Acest aspect s-a realizat prin cea mai nouă inovație Performance: Total Warmth. Tehnica practic păstrează căldura corpului printr-o tehnologie izolatoare ce ține de cald, fiind testată prin transmitere termică și având rolul de a oferi confort la temperaturi scăzute.

 

Brand-ul Levi’s® exemplifică perfect stilul clasic American, cool și relaxat. Încă de la lansarea de către Levi Strauss & Co în 1873, blugii Levi’s® au devenit unul dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume – captând atenția și loialitatea oamenilor de-a lungul generațiilor. Astăzi, portofoliul Levi’s® continuă să evolueze printr-un spirit inovator, de neegalat în industria modei. Gama de jeans și accesorii este disponibilă în mai mult de 110 țări, permițând oamenilor din întreaga lume să își exprime stilul personal. Pentru mai multe informații despre Levi’s®, produsele și magazinele sale, vizitați levi.com.

 

###

 

Alina Neamtu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE