Magazin Știri Video

Mercedes-Benz Marco Polo Activity, distracție premium în camping

Mercedes-Benz Marco Polo Activity, distracție premium

Mercedes-Benz a decis că este timpul pentru introducerea acelorași îmbunătățiri de pe Vito și pe modelul recreațional Marco Polo Activity. De la camping puteți pleca direct pe circuit cu noul Zenvo TSR-S. Sau, eventual, vă puteți duce în club cu Mansory Cabrera.

Aventurierii europeni se pot bucura de startul sezonului 2020 cu versiunea facelift a modelului Mercedes-Benz Marco Polo Activity. A fost revizuit la fel ca „părintele” Vito și eVito Tourer, însă vine în același timp cu noutăți menite să creeze o atmosferă premium chiar și în mijlocul naturii. Din această primăvară vehiculul recreațional va fi disponibil și cu noua motorizare de top 300D – 239 CP și 500 Nm (530 cu overboost). Suficient pentru a atinge 100 km/h în 7,9 secunde și o viteză maximă de 210 km/h.

Mercedes-Benz Marco Polo Activity, distracție premium

Mercedes-Benz oferă pentru prima oară pe Marco Polo Activity și suspensia pneumatică Airmatic, în timp ce numărul sistemelor de asistență și siguranță crește de la 10 la 13. La fel ca pe Vito apare și oglinda interioară digitală, în timp ce opțiunile superioare de infotainment includ ecrane de 7 inch și compatibilitate Apple CarPlay / Android Auto. Modelul Marco Polo are trei versiuni – Acitivty o reprezintă baza, în timp ce versiunile Horizon și Marco Polo sunt create pornind de la Clasa V.

Mercedes-Benz Marco Polo Activity, distracție premium

Zenvo TSR-S este tot un update pentru anul 2020 – și la fel ca multe alte modele trebuia să debuteze la Salonul Auto de la Geneva. Debutul online al hypercar-ului danez este motivat de seria de îmbunătățiri operată pentru MY2020. Jantele au fost schimbate cu un set nou din fibră de carbon, mai ușoare cu 15 kg decât generația precedentă. O serie de componente primesc același tratament, în timp ce aripa „Centripedal” din spate se ajustează automat conform impulsurilor celui de la volan.

Mercedes-Benz Marco Polo Activity, distracție premium

Zenvo TSR-S este versiunea pentru stradă a modelului de curse TSR și utilizează un V8 de 5,8 litri dotat cu două turbine „supercharger”. Produce 1177 CP, trimiși prin intermediul unei transmisii secvențiale. Performanțele sunt demne de statutul de hypercar: 2,8 secunde până la 100 km/h și 6,8 secunde până la 200 km/h, în timp ce viteza maximă este limitată electronic la 325 km/h. Mica companie daneză nu produce mai mult de cinci exemplare pe an, fiecare pornind de la minim 1,45 milioane de euro.

Mercedes-Benz Marco Polo Activity, distracție premium

Mansory este o cunoștință veche – și nu întotdeauna în sensul pozitiv al cuvântului. De această dată, Cabrera este o creație spectaculos de reușită, bazată pe Lamborghini Aventador SVJ. Extravagantul supercar italian este produs în doar 963 de exemplare, însă Cabrera ridică ștacheta cu o producție de doar trei unități. Controversatul tuner a schimbat o bună parte din designul exterior odată cu noul kit de caroserie și noile jante, adăugând chiar și o serie completă nouă de lumini LED. Mansory a împins propulsorul aspirat natural de 6,5 litri la aproximativ 800 CP și 780 Nm. Suficient pentru un sprint 0-100 km/h în 2,6 secunde (-0,2s) și o creștere a vitezei maxime de la 350 la 355 km/h.

Aurel Niculescu

1 comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE