Home Auto util Mercedes-Benz StarParts – Piese de schimb la prețuri mai avantajoase

Mercedes-Benz StarParts – Piese de schimb la prețuri mai avantajoase

de Răzvan Măgureanu
Mercedes-Benz StarParts

Creșterea numărului de vehicule vândute în ultimii ani a dus la o creștere semnificativă a parcului auto, în special în segmentul vehiculelor cu o vechime mai mare de cinci ani, unde gama de posibile inspecții și reparații este mai mare decât în cazul vehiculelor mai noi. Dar service-urile independente și administratorii de flote caută să reducă costurile la acest capitol, mai ales că valoarea de piață a acestor mașini este acum mai mică și, ca răspuns, Mercedes-Benz propune o nouă gamă de piese de schimb: StarParts.

Această gamă este dedicată modelelor Mercedes-Benz mai vechi de cinci ani, dar și modelelor care, între timp, au ieșit din producție. Astfel, Mercedes-Benz StarParts se adresează posesorilor modelelor din clasele A, B, C, E, E Coupe, M/GLE, R, S și modelelor GL, GLA, GLK, GLE Coupe, CL, CLA, CLK, CLS, SL și SLK, cu condiția ca acestea să fie mai vechi de cinci ani.

Noua gamă de piese de schimb Mercedes-Benz StarParts este formată în special din consumabile, cum ar fi: discuri și plăcuțe de frână, filtre de aer, ulei și combustibil, dar și filtre de ulei de transmisie, bujii cu scânteie și incandescente, baterii și ștergătoare de parbriz/lunetă.

Piesele de schimb Mercedes-Benz StarParts sunt cu până la 25% mai ieftine decât pieselede origine, această diferenta de preț fiind obtinută prin utilizarea materialelor alternative, reducerea unor funcții suplimentare (cum ar fi senzorul de uzură de pe ștergătoare), standardizarea unor versiuni ale aceleiași piese, toate aceste măsuri permițând volume mai mari de producție și costuri mai mici.

Toate reperele care  constituie gama StarParts sunt certificate de Mercedes-Benz, pentru că respectă strictele norme de fiabilitate și siguranță ale constructorului german. De altfel, acestea pot fi comandate în service-urile autorizate Mercedes-Benz sau în platforma B2B Connect (prin intermediul aplicației WebParts).

Principalele avantaje ale gamei Mercedes-Benz StarParts:

  • calitate certificată la prețuri mai mici.
  • aceeași garanție ca în cazul pieselor de origine Mercedes-Benz.
  • același sistem de comandă ca în cazul pieselor de origine Mercedes-Benz.
  • dezvoltate specială pentru anumite game și modele, ceea ce garantează compatibilitate deplină.
  • piesele corespund standardelor stricte de calitate și siguranță aplicate de Mercedes-Benz.
  • Număr mare de repere, aproximativ 200 acum, dar în continuă creștere.

Nu în ultimul rând, toate piesele au logo-ul Mercedes-Benz, ceea ce ajută la păstrarea unei valori de piață cât mai mari a  vehiculelor echipate cu aceste piese de schimb.

Mercedes-Benz StarPartsMercedes-Benz StarParts

 

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.