Home Motorsport Napoca Rally Academy a participat la Raliul Estoniei

Napoca Rally Academy a participat la Raliul Estoniei

de

Echipajele Napoca Rally Academy formate din Marco Tempestini/Nicola Arena și Simone Tempestini/Dorin Pulpea au luat startul, săptămâna trecută, în Raliul Estoniei.

Napoca Rally Academy - Marco Tempestini și Nicola Arena

Napoca Rally Academy – Marco Tempestini și Nicola Arena

Marco Tempestini și Nicola Arena au luat startul în Raliul Estoniei, etapa a VII-a din Campionatul European de Raliuri cu modelul Ford Fiesta R5. Prima zi pentru Napoca Rally Academy a fost una lungă, în care Marco Tempestini a avut probleme să găsească un ritm bun, iar în final, a terminat pe locul 22 în clasamentul general. „A fost o zi dificilă. M-am chinuit să găsesc un ritm bun, dar nu am reușit. Sunt probe foarte, foarte rapide, și lipsa de experiență se simte imediat. Totuși, este pregătirea perfectă pentru Raliul Moldovei“, a spus Tempestini după primele nouă probe speciale.

În ziua a doua, lucrurile au mers mult mai bine pentru Napoca Rally Academy și, pe ultimele șase probe, Marco Tempestini și Nicola Arena au reușit să urce până pe locul 15 în clasamentul general. „S-a terminat mai bine decât a început. Încet, încet, am câștigat încredere la viteze mari și am crescut ritmul. Am terminat pe un loc acceptabil și sigur suntem pregătiți pentru Raliul Moldovei acum“, a concluzionat Marco Tempestini.

Titi Aur construiește un circuit de 1,2 km lungime

Simone Tempestini și Dorin Pulpea au luat startul în această etapă cu modelul Citroën DS3 R3, ca parte a pregătirii pentru Raliul Finalndei, etapa din Campionatul Mondial de Raliuri inclusă în Junior WRC.  În prima zi, cei doi au terminat pe două speciale în top 3 și se aflau în lupta pentru un loc pe podium după primele nouă probe speciale. „Aș vrea să le mulțumesc celor de la Colina Motorsport pentru că ne-au pus la dispoziție caroseria pentru etapele din Estonia și Finlanda, după incidentul nostru din Polonia. Sunt foarte mulțumit de ritmul de astăzi, iar obiectivul nostru este să avem încredere în mașină pe probele speciale foarte rapide din Finlanda“, a spus Simone Tempestini.

Articole similare

Comentarii închise.