Promo

(P) Pe 3 iunie, la Family Zone, încurajează Naționala cu vocea intregii familii!

RO-GR8

Mersul la meci, deși o plăcere și un spectacol, este uneori scos de pe lista de distracții in familie. Părinții sunt ingrijorați de mediul mai radical, uneori cu limbaj mai liber sau atitudini mai neconformiste, cel puțin. Pentru a încuraja iubitorii de fotbal să își apropie intreaga familie de pasiunea lor, Federația Română de Fotbal le-a amenajat pe Arena Națională un spațiu dedicat: Family Zone. Adresa: Tribuna de Est, inelul 2.

Family Zone este un teritoriu de 2400 de locuri rezervat familiilor care își doresc activități împreună: copii și părinți. Este pentru tați iubitori de fotbal, care vor să iși ia copiii la un meci, dar se gândesc de două ori când știu că se mai scapă cuvinte nepotrivite. Este pentru mămici și tătici microbiști sau pur și simplu pentru părinți care vor să iși inițieze copiii in toate bucuriile oferite de spectacolul sportiv.

Poți testa Family Zone chiar pe 3 iunie, la ultimul meci al Naționalei, înainte de marea compețiție Euro 2016. Cu prilejul Lunii Copilului, accesul micilor suporteri, până in 14 ani, este gratuit. Biletele pentru adulți pot fi achiziționate de pe site-ul bilete.frf.ro. Vino să încurajezi Naționala, să îi urezi succes pentru Euro împreună cu toți cei ai casei: mari și mici.

Tag-uri

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE