Știri

PEUGEOT a primit Marele Premiu Creativ Experience pentru concept car-ul FRACTAL

PEUGEOT FRACTAL

Ceremonia de decernare a premiilor pentru cel de-al 31 lea Festival Internaţional de Automobile a avut loc la Paris, la Hôtel des Invalides, unde PEUGEOT a fost decernat cu Marele Premiu Creativ Experience . Gilles Vidal, director de Design, a primit acest trofeu, care simbolizează inovaţiile FRACTAL-ului.

În fiecare an, Festivalul Internaţional de Automobile recompensează cele mai frumoase modele auto. Aceste premii sunt acordate de un grup de experţi entuziaşti, grup care este prezidat de arhitectul Jean-Michel Wilmotte şi include bine-cunoscute figuri din industria auto, mass-media şi lumea modei.

“Sunt foarte fericit să primesc Marele Premiu Creativ Experience pentru PEUGEOT FRACTAL. Este un premiu care evidenţiază experienţa şoferilor din spatele volanului. Acest premiu recompensează studiul prospectiv cu privire la proiectarea de sunet şi tehnologia de imprimare 3D reprezentată de acest concept car.” Gilles Vidal, Director de Design Peugeot.

PEUGEOT FRACTAL

Concept car-ul PEUGEOT FRACTAL prezintă viziunea brandului al unui viitor coupe urban electric. Aceasta împinge PEUGEOT i-cockpit® chiar mai departe, folosind sunetul pentru a face şofatul mai intuitiv.