Home Promo Preț Dacia Spring: priza DC costă 600 euro în Franța

Preț Dacia Spring: priza DC costă 600 euro în Franța

de Răzvan Măgureanu
Dacia Spring

Preț Dacia Spring: Dacia a anunțat prețurile pentru cel mai ieftin model electric de pe piață dar nu a dat încă detalii despre echiparea standard și opțională. În Franța s-au anunțat și prețurile opționalelor iar încărcătorul la curent continuu costă extra 600 euro!

În România Dacia Spring este puțin mai ieftină decât în Franța. În ambele țări se oferă exact aceleași echipări. Modelul de bază Confort costă la noi 16.800 euro (cu TVA fără bonusul Rabla Plus) în timp ce în Franța aceeași mașină costă 16.990 euro. Versiunea de top Confort Plus costă 18.100 euro la noi și 18.490 euro în Franța. 

Dacia Spring

În România nu s-au comunicat încă în detaliu ce conține fiecare echipare dar francezii au comunicat acest lucruri pentru piața lor. 

Echiparea Confort include aer condiționat manual, radio cu Bluetooth, jante de tablă de 14 inchi și cablu Mode 2. 
Roata de rezervă costă extra 180 euro iar cablul mode 3 Type încă 250 euro. La această versiune nu se poate comanda nici opțional priză de încărcare la curent continuu. 

Dacia Spring

Echiparea Confort Plus are standard sistem multimedia cu navigație MediaNav cu ecran de 7 inchi, cameră de marșarier, roată de rezervă și vopsea metalizată. 

Cablul Mode 3 Type 2 costă 250 euro ca și la echiparea Confort iar priza de încărcare la curent continuu cu 30 kW costă alți 600 euro. Asta înseamnă că în România dacă vom comanda ambele cabluri care costă 850 euro, prețul versiunii de top Confort Plus va ajunge la 18.950 euro. 

Preț Dacia Spring: Configuratorul de România va fi disponibil începând cu 20 martie. 


Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.

Acest site utilizeaza "cookies". Accept Ce înseamnă "Cookie"?