Home Știri Radio Seven împlinește astăzi un an

Radio Seven împlinește astăzi un an

de

”Radio Seven a crescut într-un an cât alții în șapte și noi, echipa, odată cu el. Paradoxal, după un an am întinerit. Probabil după cura de muzică de clătit creierii și după contactul cu oameni normali, decenți și atât de ascultători. De Seven. 7 dimineața vă așteaptă de la 7 dimineața la Radio Seven. Coincidență? Nu, doar bucurie.” spune Mihai Găinușă, realizatorul emisiunii 7 Dimineața.

”Primul an la Radio Seven a însemnat pentru mine împlinirea, maturizarea pe plan profesional. Dacă la celelalte radiouri la care am lucrat am făcut-o de multe ori exclusiv pentru audiență, aici am avut libertatea de a educa publicul, chestiune în care aproape nicio instituție media nu mai crede în zilele noastre. Am creat o nișă de public preocupat de probleme serioase, precum schimbarile climatice sau drepturile minorităților, chestiuni de importanță crucială pe plan social, pe care comunitatea bucureșteană nu își poate permite să le ignore dacă vrea sa facă parte din lumea “civilizată” spre care tinde. Mai mulți ani ca acesta îmi doresc!” spune Marius Vintilă, realizatorul emisiunii Cuvinte. Cu Vintilă.

”Când privesc la ce-am realizat în acest an mi se pare uluitor: aproape 50 de radio talk-show-uri All You Can Read cu scriitori în care am vorbit doar despre cărţi şi în care am oferit câteva sute de cărţi ascultătorilor interesaţi de literatură. Aşa ceva nu s-a mai făcut în FM-ul românesc! De altfel, în acest an, Radio Seven a arătat că se poate face radio pentru radio, nu pentru publicitate, nu pentru audienţe. FM-ul românesc are mare noroc cu Radio Seven.” spune Marius Chivu, realizatorul emisiunii All You Can Read.

”A fost un an în care nu am simțit în nici o zi că merg la serviciu. Un an în care am redescoperit bucuria din anii de început ai radioului.” spune Mihai Dinu, director de programe.

”365 de zile de bucurie și de pasiune în formă pură pentru radio. 52 de săptămâni care au trecut ca o clipă. Un an de Radio Seven este împlinirea unui vis frumos pe care l-am avut și pe care am l-am share-uit cu oameni frumoși, colegi și ascultători. Happy Birthday, Radio Seven!” spune Bogdan Strătulă, director executiv.

La Radio Seven, matinalul este realizat de Mihai Găinusă, Laura Ivăncioiu și Alex Crăciun. Marius Vintilă face Cuvinte. Cu Vintilă de luni până vineri de la 17.30, iar Tibi Ursan și Robert Tache au programe între matinal și drive-time. Emisiuni săptămânale au Marius Chivu (All You Can Read, luni de la 22.00), Viorel Copolovici (Just Cook It, vineri de la 17.00), Bogdan Strătulă (Urban Sunsets, miercuri de la 22.00), Mihai Dinu (Lista lui Dinu, joi de la 22.00), iar matinalul de weekend este realizat de Andreea Stan (Seven Heaven, sâmbătă și duminică, de la 9.00 la 13.00).

Radio Seven emite în București pe 103,4 FM și online pe www.7radio.ro.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.