Home Motorsport Raliul Portugaliei: o “afacere” în familie

Raliul Portugaliei: o “afacere” în familie

de

Simone Tempestini și Matteo Chiarcossi sunt pregătiți pentru o nouă etapă din Junior WRC și pentru Raliul Portugaliei. Marco Tempestini și Dorin Pulpea vor lua startul cu Subaru Impreza în Production Cup din WRC 2.

Tempestini

Simone Tempestini și Marco Tempestini vor lua startul în Raliul Portugaliei, etapa a cincea din Campionatul Mondial de Raliuri (WRC). Juniorul Napoca Rally Academy va concura cu un Citroen DS3 R3-MAX în Junior WRC, iar Marco Tempestini cu un Subaru Impreza în Production Cup din WRC 2.

După Raliul Monte-Carlo din ianuarie, Simone Tempestini și Matteo Chiarcossi sunt pregătiți pentru o nouă etapă din Campionatul Mondial de Raliuri inclusă în Junior WRC. Echipajul Napoca Rally Academy va concura, alături de alte 15 echipaje, pe un Citroen DS3 R3-Max în competiția mondială dedicată juniorilor.

Pregătirea pentru macadamul din Portugalia a avut loc imediat după Raliul Aradului, etapa a doua din Campionatul Național de Raliuri. “Au fost două zile utile de teste. Așteptam cu nerăbdare etapa din Portugalia pentru că se desfășoară pe suprafața mea preferată. Este un raliu complet nou pentru toată lumea și trebuie să fim foarte atenți când scriem dictarea”, a spus Simone Tempestini.

Simone Tempestini a adunat 12 puncte în etapa de la Monte-Carlo și se află pe locul 4 în clasamentul Junior WRC. “Anul trecut am terminat pe locul 6 în Raliul Portugaliei și chiar dacă etapa se va desfășura acum în zona de nord a țării cred că experiența acumulată ne va ajuta să obținem un rezultat bun anul acesta. Va fi o concurență puternică și trebuie să fim concentrați la maximum pe fiecare probă. Nu va fi un raliu ușor pentru noi, dar cred că suntem pregătiți pentru această provocare”, a spus Simone Tempestini.

Articole similare