Home Știri Record de vânzări online pentru Dacia

Record de vânzări online pentru Dacia

de Dan Damian
Dacia online

Dacia a vândut în octombrie peste 600 de vehicule prin intermediul platformei sale de e-commerce. Acest rezultat reprezintă cea mai bună performanță lunară de la crearea platformei, în urmă cu patru ani.

De la începutul anului, numărul clienților care au cumpărat online un vehicul Dacia depășește 4.000, aproape dublu față numărul celor care au apelat la această modalitate de achiziție în perioada corespunzătoare a anului trecut.

Rezultatul înregistrat în primele 10 luni ale anului curent este totodată superior cu 65% față de cele 2.477 de vehicule vândute prin intermediul platformei de e-commerce în întregul an 2021. Județele în care s-au înregistrat cele mai mari vânzări online sunt București/Ilfov, Cluj și Prahova.

Lansată în luna august 2018, platforma de vânzări online Dacia (disponibilă la adresa https://vanzari.dacia.ro) include modelele gamei aflate în stoc, la prețuri promoționale.

Clienții își pot alege modelul preferat prin utilizarea mai multor filtre de selecție – model, preț, culoare, tip de combustibil, astfel încât să poată face alegerea perfectă pentru nevoile lor. Apoi își pot rezerva autoturismul disponibil în platformă, achitând o taxă de 500 de Euro (TVA inclus).

Plata se efectuează cu card bancar de credit sau debit, prin intermediul unui procesator securizat de plăți. Taxa de rezervare se transformă în avans la momentul confirmării comenzii. Livrarea vehiculului se poate face atât la showroom cât și la adresa de domiciliu, în funcție de disponibilitatea serviciului.

Recent, Dacia și-a schimbat imaginea de marcă – cu un nou logo – și a început deja și reamenajarea showroom-urilor conform noii strategii de apropiere față de client, dar și folosind materiale reciclate/reciclabile. La evenimentul de lansare a noii imagini, Dacia a introdus și posibilitatea de a verifica starea de sănătate a bateriei modelului Spring, contra cost, prin aplicația MyDacia. De asemenea, Dacia a prezentat public noua sa imagine la Salonul Auto de la Paris.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.