Home Motorsport Red Bull Romaniacs vine la București

Red Bull Romaniacs vine la București

de

Cel mai dificil raliu hard enduro din lume își va prezenta joi, 10 iulie, la ora 17.00, în  Sun Plaza (Calea Văcărești 391), București, noutățile din ediția 2014.

Competitors - Action

Cei prezenți vor putea afla totul despre acest raliu chiar de la Martin Freinademetz, dublul campion mondial de snowboard care a conceput cursa și vor putea dialoga cu doi dintre concurenți. Este vorba despre Dani Oțil și Sorina Sandu.

Martin Freinademetz mastermind-ul raliului vă va dezvălui, în premieră, ce a pregătit împreună cu echipa sa pentru cea de a 11-a ediție Red Bull Romaniacs și care sunt provocările extreme prin care vor trece cei mai buni rideri din lume.

Dani Oțil, ocupantul locului 2 la clasa Expert Team în 2013, vine joi să vă spună care îi sunt așteptările pentru 2014, când va concura cu un nou coechipier la clasa Silver Team. După două clasări pe podium și cinci finișuri la Red Bull Romaniacs, Dani a devenit jurnalistul cu cel mai mare succes în acest raliu extrem. De-a lungul timpului au mai concurat în cel mai dificil raliu hard enduro din lume și jurnaliști din SUA, Germania, Austria și Marea Britanie.

Sorina Sandu este motociclista care a terminat de trei ori Red Bull Romaniacs și, în 2014, încearcă să stabilească un nou record. Dacă va ajunge la finișul din 19 iulie, românca va deveni fata care a terminat de cele mai multe ori cel mai dificil raliu hard enduro din lume. Anul acesta, Sorina concurează la clasa Bronze Team alături de tatăl ei, cel care a învățat-o să meargă pe motocicletă. Pe lângă Sorina Sandu, în raliu vor mai concura alte cinci sportive, două dintre ele călătorind mii de kilometri pentru a ajunge în România. Este vorba despre Kristen Landman din Africa de Sud și Cristina Silva din Mexic.????????????????????????????????????????????????????????

Red Bull Romaniacs 2014 va debuta la 15 iulie, cu Prologul din centrul Sibiului, urmat de patru zile de off-road în Carpații Meridionali. Anul acesta, raliul va ajunge și la Voineasa (17 iulie) și Petroșani (18 iulie), iar finișul este programat pentru 19 iulie la Sibiu, pe deja faimoasa urcare de pe dealul Gușterița.

Articole similare

Comentarii închise.