Home Știri Renault și-a lansat noua gamă de camioane în România

Renault și-a lansat noua gamă de camioane în România

de

Renault Trucks şi-a lansat noua gamă de camioane, fiind prima dată când un producător îşi reînnoieşte întreaga gamă simultan. Noile modele au fost prezentate și pe piața din România.

Gama T

Noile modele Renault Trucks au fost prezentate oficial în România ca parte a strategiei globale a constructorului de a-și lansa produsele simultan în întreaga lume. Piaţa locală prezintă un context favorabil pentru înnoirea gamei Renault Trucks. Conform producătorului, anul acesta companiile de transport încep să schimbe flotele achiziţionate în perioada 2007-2008.

Renault va produce vehicule militare la Mizil

Gama Renault Trucks include trei categorii majore de autovehicule: pentru Distanţe lungi – T, Construcţii – C şi K şi Distribuţie – D. Toate au fost proiectate urmând viziunea că un camion este un centru de profit pentru afacerea în folosul căreia operează.

Șeful Renault anunță o producție record pentru Dacia în 2013

“Grupul Volvo, din care face parte şi Renault Trucks, a investit peste 2 miliarde de euro pentru realizarea acestei noi game. Ne-am dorit să oferim clienţilor un instrument fiabil şi performant, care să le permită să ţină costurile sub control şi să-şi protejeze afacerea. Peste 10 milioane de kilometri de teste pe şosea şi peste 5.000 de persoane au fost implicate în dezvoltarea noilor camioane”, a declarat Sigurd Wandel, Director General Renault Trucks.

Sigurd Wandel, Director General Renault Trucks Romania

Sigurd Wandel, Director General Renault Trucks

Pentru atingerea obiectivelor de consum redus, rentabilitate şi fiabilitate, Renault Trucks a integrat la nivelul întregii game noua transmisie automată Optidriver care are un nou sistem de schimbare a vitezelor în mod economic. În plus, gama D prezintă o serie de elemente îmbunătăţite pentru diminuarea cheltuielilor şi pentru facilitarea întreţinerii, cum ar fi bara de protecţie alcătuită din trei părţi.

Articole similare