Home Știri Renault Talisman facelift este disponibil în România. Acum și în versiune Initiale Paris

Renault Talisman facelift este disponibil în România. Acum și în versiune Initiale Paris

de Dan Damian
Renault Talisman facelift

Renault a anunțat faptul că Renault Talisman facelift poate fi comandat pe piața din România, berlina franceză fiind oferită cu două niveluri de echipare.

Modelul de clasă medie al constructorului francez a trecut printr-un facelift care a presupus redesenarea grilei, care include acum luminile de zi sub forma literei C, două noi tipuri de jante de aliaj: Stellar (18’’) și Sato (19’’), plus lumini dinamice de semnalizare.

Interiorul vine cu o oglindă retrovizoare fără cadru, electrocromă și suporturi pentru pahare mai mari, care vin acum cu ornamente cromate și iluminare din spate. Un spațiu special de încărcare wireless pentru telefon a fost adăugat la consola centrală, în timp ce cadranele de ventilație au acum un afișaj digital pentru reglarea temperaturii. Accesul la sistemul Cruise Control este acum posibil de pe volan, aspect care punctează la capitolul ergonomie.

Renault Talisman facelift

Renault Talisman facelift este echipat cu ecosistemul Renault Easy Connect care combină o gamă de aplicații precum MY Renault, noul sistem multimedia Renault Easy Link și alte servicii conectate, cum ar fi actualizări automate și controlul vehiculului de la distanță. Sistemul multimedia Renault Easy Link oferă o interfață personalizabilă, iar display-ul de 9,3” conferă o notă mai modernă habitaclului. Renault Easy Link include radio digital DAB, multimedia și un sistem de telefonie compatibil cu Android Auto și  CarPlay, precum și un sistem de căutare de adrese online, pe Google.

Renault Talisman facelift

În ceea ce privește siguranța, Renault Talisman facelift a primit un upgrade de sisteme. Sistemul de frânare de urgență (AEBS) are acum senzori de detectare pentru pietoni și cicliști. În afară de aceste îmbunătățiri recente, modelul vine cu noi tehnologii de asistență a șoferului cum ar fi: senzor de avertizare pentru unghiul mort și avertizare la schimbarea benzii de rulare  (Blind Spot Warning & Lane change warning) și, doar pentru varianta INITIALE PARIS, sistemul de asistență la menținerea benzii de rulare (Lane Keeping Assist). Modelul francez este în continuare disponibil cu sistemul 4Control (direcție integrală), plus amortizoare adaptive.

Renault Talisman facelift

Gama de motorizări a fost restrânsă la două versiuni de diesel (160 CP și 200 CP) și un propulsor pe benzină (TCe 160 CP), toate fiind cuplate la cutia de viteze EDC, cu dublu-ambreiaj.

Renault Talisman facelift

Prețurile pornesc de la 34.200 euro, pentru varianta de bază, Intens, în combinație cu motorul Blue dCi 160, în vreme ce versiunea de echipare Initiale Paris, pentru prima dată disponibilă pe Talisman în România, pleacă de la 36.150 euro, pentru motorul pe benzină, TCe 160.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.